O nama - DEČIJA ROĐENDAONICA HAPPY LAND


Dečija rođendaonica Happy Land nudi mogućnost organizacije proslava rođendana, krštenja i drugih dečijih zabava u moderno dekorisanom prostoru u Borči. Naša rođendaonica obuhvata 320 m2 veselo uređenog prostora, što je čini jednom od najvećih u ovom delu grada.

Opremljena po najvišim standardima, igraonica Happy Land Borča garantuje nezaboravne trenutke zabave za decu svih uzrasta, ali i njihove roditelje. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti mališana, tako da je čitav prostor prilagođen njihovoj bezbednoj igri, pod stalnim nadzorom našeg profesionalnog osoblja.

Rođendaonica Happy Land može se pohvaliti maštovito uređenim rođendanskim kutkom koji krase šareno oslikani zidovi i stolice, od kojih je posebna namenjena slavljeniku ili slavljenici. Proslavu rođendana iz snova upotpuniće naši vedri animatori, crtanje po licu, baloni, vatromet, mađioničarski trikovi i drugi sadržaji prilagođeni uzrastu slavljenika i njegovih drugara.

Specijalno mesto u našem carstvu zabave ima veliki lavirint sa brojnim preprekama, toboganima i drugim sadržajima koji će oduševiti sve prave avanturiste. Za naše najmlađe drugare opremili smo bebi kutak u kome se nalaze bazen sa lopticama, strunjače i razne igračke prilagođene njihovom uzrastu.

Organizacija proslava u rođendaonici Happy Land podrazumeva brigu o svim sitnicama kako bi slavljenik i njegovi drugari maksimalno uživali. U našoj ponudi nalaze se all inclusive paketi po ceni već od 170 evra za 20 odraslih gostiju i 25-oro dece.

Roditelji i stariji gosti mogu se smestiti i uživati u prijatnom ambijentu kafića koji raspolaže sa odvojenim delom za pušače. Za sve proslave koje se organizuju tokom letnjeg perioda na raspolaganju je i prelepa bašta.

Proslavite divan dan Vašeg deteta na najlepši mogući način – rođendaonica Happy Land Borča!

Radno vreme:
Utorak – petak od 14-22h
Vikend od 10-22h
Ponedeljak neradan dan

Pratite nas putem Facebook-a: happylandigraonicaborca

Dečija rođendaonica Happy Land, 1. maja 38, Borča, Palilula, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija rodjendaonica Happy Land
  • Happy Land rodjendaonica,
  • Dečija rodjendaonica Happy Land Borča,
  • Rodjendaonica u Borči,
  • proslava rodjendana u Borči,
  • Happy Land Beograd,
  • Happy Land rodjendaonica radno vreme