O nama - DEČIJA ROĐENDAONICA MAČKICE


Dečija rođendanaonica Mačkice organizuje i osmišljavalja proslavu rođendana Vaše dece sa puno pažnje i brige o svim važnim detaljima za divan dan u životu svakog deteta.

Rođendan dece najvažaniji je praznik u godini ne samo za njih, već i njihove roditelje, a mi Vam nudimo naš prostor i usluge da tako veliki i važan datum ostane u lepom sećanju slavljeniku i njegovim drugarima. U našoj i Vašoj rođendanaonici mesta ima za oko 60 dece.

U ponudi imamo rođendanske pakete, što znači na prvom mestu hrana i to odličnog kvaliteta i ukusa. Zatim, neograničeno točenje pića kako za slavljenika i njegove drugare, tako i za odrasle.
Kada je u pitanju zabava nudimo Vam i igrariju - iscrtavanje po licu, kao i druge vidove zabave. Sve to je uračunato u cenu rođendanskog paketa.

Takođe, za rođendansku zabavu, na zahtev slavljenika, možemo da obezbedimo i mađioničara, klovna, profesionalne animatore, fotografa, pinjate svih oblika i veličina, balondžije, maskote...
Vaš i naš slavljenik i njegovi drugari mogu da pevuše i igraju u diskoteci uz omiljene muzičke hitove. U ponudi imamo i klavir gde svako može da se oproba u muziciranju na ovom umetničkom instrumentu.

Pored svega toga, imamo i komforno dvorište, gde je deci na raspolaganju zamak na naduvavanje, tobogan, trambolina, klackalice, ljuljaške, kao i golovi za mali fudbal.

Napominjemo Vam, da ukoliko proslavu rođendana rezervešite dva meseca unapred, nagradićemo Vas dodatnim ekstra popustom na cenu termina zakupa našeg prostora, čija je površina oko 200 metara kvadratnih.

Draga deco i roditelji, Vama je važno dobro raspoloženje a mi smo tu da ispunimo sve vaše zahteve i želje da Vaš radostan događaj učinimo nezaboravnim i da ga se uvek rado sećamo!

Dođite da zajedno slavimo!

Radno vreme:
Utorak - Petak: od 14 do 21 h
Subota i Nedelja: od 10 do 21 h
Ponedeljkom ne radimo


Dečija rođendanaonica Mačkice
Adresa: Bilećka 36, Voždovac
Email:igraonicamackice@gmail.com

Pratite nas na Instagram i YouTube

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija rođendaonica 3 Mačkice
  • Dečija rođendaonica 3 Mačkice,
  • rođendaonica Mačkice Beograd,
  • rodjendaonice na Voždovcu,
  • Proslava rođendana na Voždovcu,
  • Dečija rođendaonica 3 Mačkice radno vreme