Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 114 ocena
Član 12 godina

Ritmička gimnastika kao umetnost pokreta

Ritmička gimnastika predstavlja jedan sjajan balans između tela i uma, jednu prefektnu ravnotežu.
Razlog za to je što osoba koja izvodi vežbu, mora da bude maksimalno fokusirana na svoje telo, kako bi vežba bila dovedena do savršenstva.

Vodi se računa o svakom pokretu, osećaju za ravnotežu, gracioznosti... Sve to se stiče dugogodišnjim praktičnim radom, tj. vežbanjem, koje je često i po dva sata dnevno pred neki važan nastup ili takmičenje.

Za ritmičku gimnastiku možemo da kažemo da je to umetnost pokreta, pošto zaista gledanje spretnih gimnastičarki predstavlja raj za oči. Spoj baleta, plesa, muzike i sporta, doprinosi da zaista uživamo u izvođenju vežbi i divimo se devojčicama i devojkama, koje izgledaju kao da su im tela napravljena od gume.

Savitljive, elastične, u stanju su da izvedu pokrete koji su za većinu ljudi nedostižni. Ako i vaša ćerka želi da može sve to, najbolje je da je dovedete da pogleda i da učestvuje u prvom probnom treningu koji organizuje Gimnastički klub Pobednik.

Tu će se upoznati sa atmosferom koja vlada u klubu, među ostalim devojčicama, i poželeće da može sve to isto, pa čak i bolje.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Podkategorija: Ritmička gimnastika Beograd
Objavljeno: 01.10.2021.
# ID Oglasa: 067478
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane