Dodaj firmu

Gimnastički centar Sajam - Pobednik

4.6 | 112 ocena
Član od 2010.

Kako voditi aktivan način života?

Ne postoji ništa bolje, nego voditi aktivan način života, imati oko sebe vršnjake, biti prihvaćen, deo tima i osećati se lepo. Pored škole, koja je osnovna obaveza svakog deteta, uvek treba da postoje i vannastavne aktivnosti, i roditelji se najčešće odlučuju da to budu časovi nekog stranog jezika i naravno – sport.

Sport ima više pozitivnih strana, počevši od dobrog fizičkog razvoja deteta, preko psihološkog razvitka. Deca stiču samopouzdanje, sigurnost i veru u sebe i svoje sposobnosti, tako da i druge prepreke koje se javljaju u životu, a nemaju veze sa sportom, budu lakše savladive, jer dete ima izgrađenu veru u sebe.

Aktivan način života se najbolje rešava redovnim dolaženjem na treninge. Kada dete ne bi bilo na treningu, zamislite, šta bi radilo? Verovatno bi sedelo za računarom, kao i inače, i dosađivalo bi se. To je sve samo ne zdrav način da dete raste, pa je najbolje da dođete kod nas, u Gimnastički klub Pobednik.

Jednostavno, zakažite putem naših telefona besplatan probni trening, u vreme koje vama odgovara, i dođite da se svi zajedno upoznamo.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Podkategorija: Ritmička gimnastika Beograd
Objavljeno: 23.09.2021.
# ID Oglasa: 067471
Firma: Gimnastički centar Sajam - Pobednik
Website: www.gimnastika.rs
Idi na vrh strane