Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Da li se devojčice lako zaljube u ritmiku din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Da li se devojčice lako zaljube u ritmiku

Da li se devojčice lako zaljube u ritmiku?

Roditelji uglavnom premišljaju jako puno i dogovoraju se, kada odlučuju na koji sport da usmere dete. Situacija je još teža ako se radi o maloj deci, koja vole svaku fizičku aktivnost, ali ne pokazuju naklonost ni ka jednom sportu posebno.

U takvim slučajevima se obično preporučuje da se deca usmere na ritmičku gimnastiku. Mnoge devojčice vole ples, muziku, balet i sport, i tada je ritmika pravi izbor za njih.

Dobra stvar kod gimnastike, i ritmičke i sportske, jeste u tome što se mališani mogu prebaciti na bilo koji drugi sport, ako nakon čak i par godina treniranja shvate da to nije ono što više žele. Gimnastika postavlja dobre temelje za sve ostalo, jer svaki trening počinje vežbama zagrevanja, a završava se vežbama istezanja. Isto se događa i na časovima fizičke kulture, tako da klincezama ništa od toga nije nepoznato.

Ipak, trebalo bi imati u vidu, da ritmiku treniraju samo devojčice, dok sportsku gimnastiku vežbaju i dečaci i devojčice. Akcenat kod sportske gimnastike je na snazi i akrobatici, dok je kod ritmike, najvažnije da se kombinuju ples i sport, uz prefinjenost pokreta, gracioznost i otmenost.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika