Dobrodošli u Čardu Šaran 1953, riblji restoran smešten na prelepoj obali Dunava, gde svakog
dana možete uživati u svežoj rečnoj ribi po povoljnim cenama. Ovaj jedinstveni restoran
osnovali su zaljubljenici u reku i prirodu, članovi ribolovačkog kluba "Šaran", koji postoji od
1953. godine, na Petrovaradinskoj adi.
Do našeg restorana stiže se za samo deset minuta vožnje od centra Novog Sada, a jednom
kada dođete, osetićete se kao da ste u nekom mirnom, idiličnom svetu. Naša prijateljska
atmosfera i gostoprimstvo privlače goste da nam se stalno vraćaju, osećajući se kao kod
kuće.
Sveža riba koju poslužujemo dolazi direktno iz Dunava, a poznati smo širom zemlje po
vrhunskim ribljim čorbama i majstorski pripremljenoj rečnoj ribi. Za ljubitelje mesa, nudimo i
ukusna jela sa roštilja.
Naša ponuda pića obuhvata domaći i strani program žestine, različita vina i piva, kao i
flaširane i ceđene sokove. Uz odličnu hranu, uživaćete i u našoj kafi i rakiji.
Čarda Šaran 1953 je mesto i za vaše proslave. Restoran ima kapacitet od 60 mesta, dok naša
bašta može primiti do 120 gostiju.
Čarda Šaran 1953 jelovnik izgleda ovako:
Porcije su obilne i sigurno nećete otići gladni. Naš meni uključuje riblje porcije od 400 g,
roštiljska jela od 350 g, a uz svako jelo dolazi i besplatan prilog. Predjela servirana na dasci
izgledaju prelepo i sadrže pršut, pečenicu, vrat, kulen, feta sir, trapist i masline. Vikendom
uživajte uz zvuke tamburaša.
Za porodice sa decom, obezbedili smo kutak za najmlađe sa ljuljaškama, toboganima i
animacijom po potrebi.
Riblji restoran Čarda Šaran 1953 osnovali su strastveni ribolovci koji znaju kako da pruže
pravo uživanje. Posetite nas i uverite se sami, ali ne zaboravite da unapred rezervišete svoj
sto.
Čarda Šaran 1953 Petrovaradin
1. Šampanjac Freixenet 0.75 | 4800 0 |
2. Somersby 0.33 | 400 0 |
3. Merlo Barrique buteljka 0.7 | 3300 0 |
4. Chardonnay buteljka 0.7 | 2900 0 |
5. Roze 1L | 1400 0 |
Pristojno i opušteno , na samoj obali Dunava , riblji specijaliteti, domaće vino po pristupačnim cenama,besplatan parking i tako dalje , sve u svemu preporuka za sve ljubitelje prirode,Dunava i ribljih specijaliteta,naravno rečne ribe ....a da, ima i za one koji ne vole ribu ponešto sa roštilja...
RIBLJI RESTORAN ŠARAN 1953