Caffe caffe and fish

  • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - CAFFE CAFFE AND FISH


Riblji restoran na Senjaku "Caffe caffe and fish" pronaći ćete u ulici Vase Pelegića broj 48, u Beogradu. Iako smo relativno skoro zapčeli sa svojim radom, prijatnim ambijentom i izvrsnom ponudom ribljih specijaliteta istakli smo se od mnoštva sličnih restorana.

Posebno zadovoljstvo predstavlja nam činjenica da nam se naši gosti uvek iznova vraćaju, zadovoljni uslugom, cenama i bogatom ponudom jela i pića na našem meniju. Sa željom da postanemo Vaš prvi izbor kada poželite da probate ukusnu morsku ribu.

Savršen način da osetite toplinu i gostoprimstvo s jedne strene i uživate u izvanrednim morskim plodovima i ribi s druge strane. Riblji restoran u Beogradu "Caffe caffe and fish" pruža Vam mogućnost da isprobate izvrsne specijalitete od ribe, spremljene na jedinstven način.

Naši majstori kulinarstva, podeliće sa Vama svoje umeće i potruditi se da pred Vas bude servirana najbolja morska riba i plodovi mora. Uz mnoštvo začina i salata, oplemenićemo Vaša čula ukusom i mirisom naših jela.

Najbolji riblji restoran dočaraće Vam lepote i plavetnilo mediterana, obavijeno zalaskom Sunca. Uvek sveža i posebno izabrana za naše goste morska riba i plodovi, aranžirana za Vas, biće prosto neodoljiva i navešće Vas da sa svojim prijateljima i voljenom osobom poželite da podelite ovo jedinstveno iskustvo.

Riblji restoran na Senjaku "Caffe caffe and fish", može da Vam ponudi bogatu paletu belih i crnih vina. Savršen način da upotpunite ukus jela koja smo Vam spremili jeste uz čašu vrhunskog vina. Naše osoblje predložiće Vam savršena vina koja idu uz jela koja su odabrali.

Sve na jednom mestu za Vaše neponovljivo iskustvo. Atraktivni riblji restoran u kom se služi najbolja morska riba i morski plodovi, za ugodne trenutke sa Vašim poslovnim partnerima, porodicom i prijateljima. Sigurni smo da će Vas oduševiti enterijer, usluga, niske cene i jedinstven ukus naših jela.

Dovoljno je da nas samo jednom posetite, da biste postali naš stalni gost.

Najbolji riblji restoran u Beogradu, Vas srdačno očekuje.

"Caffe caffe and fish" Senjak.

Iskustva i komentari posetilaca

11.06.2016 02:17
Ana Milosavljevic
Sve na jednom mestu za vase neponovljivo iskustvo.Atraktivni riblji restoran u kom se sluzi najbolja morska riba i morski plodovi,za ugodne trenutke sa vasim poslovnim partnerima,porodicom i prijateljima.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Riblji restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe caffe and fish
  • caffe caffe and fish,
  • caffe caffe and fish riblji restoran beograd,
  • riblji restoran caffe caffe and fish,
  • caffe caffe and fish riblji restoran