Orca Fish Nis

  • 0
4.67 | 3 ocena
  • Ulica: Jovana Ristica 61, Nis
  • Grad: Niš
  • Telefon: 018/Prikaži broj

O nama - Ribarnica Orca Fish Nis

Orca Fish je svaki dan otvorena za sve ljubitelje ribe. Radno vreme ribarncie radnim danima je od 8 do 18h, subotom od 9 - 15h i nedeljom od 9 - 12h. Ne oklevajte da nas posetite i uverite se u nasu bogatu ponudu sveze ribe.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.06.2020 22:11
Neregistrovan korisnik

Odličan izbor svih vrsta riba. Imaju gotovu spremnu ribu,sprema se na poseban način bez ulja,to mi ostavilo poseban utisak..jako ukusno i sveže. Pored pecenih i gril riba u ponudi ima i posna kuvana jela..vrše i uslugu spremanja. Cista petica za kvalitet i uslugu. Imaju i novo otvoreni objekat u centru grada Koste stamenkovica 4b. Orca fish 'n' dish.

04.02.2020 05:57
Neregistrovan korisnik

Za svaku preporuku, ima sveza,smrznuta riba,povrce smrznuto na merenje, u ponudi imaju i pecenu, grill, przenu ribu, konzerviranu ribu,takodje ima posna gotova jela,paprika,pasulj,sarmice,podvarak, i ima za one sa jacim apetitom sa mesom paprike,sarme,podvarak,krompir salata,mada sam nacula da ce ubaciti jos svasta nesto,verditi posetiti.

04.02.2020 04:45
Neregistrovan korisnik

Sve pohvale,veliki izbor riba u ponudi imaju i prženu ribu,gotova domaća jela !!! Nisu skupi,poslovni svaka čast.

29.01.2020 02:31
Neregistrovan korisnik

Kvalitet,cena i usluga na nivou. Uvek sveže,imaju u ponudi od zamrznutih ribljih proizvoda do gotovih spremnih gril riba.Ponuda je bazirana i na gotova kuvana jela...iskrena preporuka !!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Ribarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Orca Fish Nis
  • Orca Fish Nis