Ribarnica Omega 3

  • 6
4.25 | 20 ocena

O nama - RIBARNICA OMEGA 3

Ribarnica Omega 3 nalazi se na Novom Beogradu i svim ljubiteljima ove zdrave namirnice nudi zanimljiv izbor rečne i morske ribe koja se dostavlja dva puta nedeljno, što je garancija svežine i kvaliteta naših proizvoda. U zavisnosti od Vaših želja i zahteva, riba se priprema na roštilju na ćumur ili se peče u palminom ulju.

Kao sastavni deo prehrane, riba doprinosi sveukupnom unosu vitamina i posebno minerala: B3, B12, D i A, kao i kalicijuma, cinka, kalijuma, fosfora i selena. Zato je reputacija ribe kao čudotvorne namirnice potpuno zaslužena i preporučuje se njeno konzumiranje bar dva puta nedeljno kako bi se očuvalo zdravlje.

Ribarnica Omega 3 nudi Vam širok asortiman sveže i smrznute ribe vrhunskog kvaliteta koju nabavljamo dva puta nedeljno od strane proverenih dobavljača. Ukoliko želite da članove Vaše porodice obradujete savršenim ručkom, kod nas možete nabaviti najlepše primerke rečne i morske ribe: Brancin, Orada, Losos, Pastrmka, Šaran... Takođe, nudimo mogućnost poručivanja vrste ribe po Vašoj želji.

Poseban šmek našim specijalitetima daje proveren način pripreme ribe koja se peče u palminom ulju ili na ćumuru, što predstavlja pravi užitak za sve naše mušterije. Svežinu i kvalitet naših proizvoda garantuje i činjenica da se riba sprema tek nakon poručivanja, zbog čega je potrebno naručiti unapred. Riba se meri u svežem ili smrznutom stanju, a pečenje ribe se posebno naplaćuje.

Za Vaš kompletan užitak u obroku, nudimo Vam i raznovrsne priloge, kao što su: marinada, krompir salata, pomfrit. Ako Vam je potrebna veća količina ribe za slavu ili neku drugu vrstu svečanosti, naše ljubazno i profesionalno osoblje će izvršiti kompletno čišćenje i spremanje ribe, u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima. Za velike porudžbine potrebno je javiti se dan, dva ranije, a vršimo i dostavu na željenu adresu, uz novčanu nadoknadu.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-18h
nedelja od 09-16h

Ribarnica Omega 3, Dr Ivana Ribara 115b, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

22.07.2020 12:44
Neregistrovan korisnik

Odlicna ribarnica

25.06.2020 13:56
Neregistrovan korisnik

Uvek sveza riba i povoljne cene

27.05.2020 21:07
Neregistrovan korisnik

Veoma ljubazno osoblje, odlicna riba! Svaka preporuka!

26.05.2020 14:13
Neregistrovan korisnik

Najbolja ribarnica na Nbgd

14.10.2016 05:10
Kosta Savic

Ribarnica Omega 3 nudi vam sirok asortiman sveze i smrznute ribe vrhunskog kvaliteta koju nabavljaju dva puta nedeljno od strane proverenih dobavljaca.Takodje nude i uslugu ciscenja i usluznog pecenja ribe po zelji.

29.05.2016 03:57
Nikola Petrovic

Ribarnica omega 3 ima odlicnu ponudu. Ja sam njihov redovan gost!

29.05.2016 03:56
Igor Stevanovic

Fantasticna ribarnica koja priprema najukusnije riblje specijalitete!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Ribarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ribarnica Omega 3
  • ribarnica omega 3,
  • ribarnica omega 3 radno vreme,
  • ribarnica omega 3 kontakt telefon,
  • recna riba,
  • morska riba,
  • riba sa rostilja