Ribarnica Milanović

  • 9
3.69 | 52 ocena

O nama - RIBARNICA MILANOVIĆ

Ribarnica Milanović od 2007. godine stoji Vam na usluzi kada poželite da uživate u ukusima najkvalitetnije rečne i morske ribe, plodova mora, mekušaca i rakova najvišeg kvaliteta, koje nabavljamo od proverenih dostavljača. Domen naših usluga podrazumeva i uslužno pečenje ribe na roštilju na ćumur, što predstavlja pravi užitak za sve naše mušterije.

Pronašavši savršen način da Vam približimo lepote rečnih alasa i plavetnilo morskih dubina u vidu izvrsnih ribljih specijaliteta, spremamo za Vas najukusniju ribu na ćumuru. Riba i morski plodovi su najbolji izvor omega-3 masnih kiselina, koje sprečavaju brojna oboljenja i zato se preporučuje njihovo redovno konzumiranje.

Ribarnica Milanović nudi Vam uvek sveže, odabrane i najbolje primerke rečne i morske ribe, kao i zaleđenu ribu, koja se doprema do nas sa svih krajeva sveta. Pažljivim odabirom dobavljača sa kojima sarađujemo, garantujemo riblje specijalitete vrhunskog kvaliteta, koji će zagolicati Vašu maštu.

Vrhunski majstori naše kuhinje, oduševiće Vas umetnošću pripremanja, pečenja i prženja ribe na žaru, koja se sprema tek nakon poručivanja, što je garancija svežine naših proizvoda. Neodoljiv šmek koji poprima riba spremljena na ovaj način, oplemeniće sva Vaša čula.

Ukoliko sami niste vešti u spremanju ribljih specijaliteta ili Vam je potrebna veća količina ribe za neku svečanost, srdačno Vas pozivamo da dođete do nas, odaberete željeni primerak ribe i prepustite nam spremanje iste. Naše ljubazno i profesionalno osoblje izvršiće kompletno čišćenje i pečenje, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Punoća ukusa i jedinstven miris koji dobija riba na žaru, razlog su više da okupite Vama drage ljude i uživate u neodoljivim ribljim specijalitetima. Posetite Ribarnicu Milanović i obogatite Vašu trpezu najukusnijom ribom rečnih i morskih dubina.

Najlepša riba na ćumuru Beograd.

Izvrsna ponuda morske i rečne ribe, morskih plodova i rakova.

Uslužno prženje i pečenje ribe, kao i mogućnost keteringa.

Ribarnica Milanović radno vreme:

Utorak – subota od 09-17h
Nedelja od 08-15h
Ponedeljak: neradni dan

Ribarnica Milanović, Radnička 38a, Čukarička padina, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.01.2021 12:33
Neregistrovan korisnik

Sjajni!

24.11.2020 12:12
Neregistrovan korisnik

Prezadovoljna godinama. Ljubazno osoblje koje vam uvek izlazi u susret. Godinama uzimam pastrmku na zaru. Fenomenalno to spreme. Nastavljam saradnju sa njima. Hvala im što postoje!

13.05.2017 04:24
Lazar Ristic

Punoća ukusa i jedinstven miris koji dobija riba na zaru,razlog su vise da okupite vama drage ljude i uzivate u neodoljivim ribljim specijalitetima.Posetite ribarnicu Saran Padina i obogatite vasu trpezu najukusnijom ribom recnih i morskih dubina.

08.06.2016 08:10
Milos Bozovic

Nude usluzno pecenje i przenje ribe,sto je pogotovo od znacaja kada su u pitanju slave ili neke druge svecanosti jer obezbedjuju veliku kolicinu ribe.Uvek sveza riba.Veliki izbor na jednom mestu uz povoljne cene.

22.03.2014 11:26
elenica

Takodje, jako ljubazni, prijatni, usluga na vrhunskom nivou, sve preporuke za ovu ribarnicu...

11.11.2013 10:19
Ljuba

Izuzetna usluga i kvalitet ribe.Svi dogovori ispostovani maksimalno. Sve pohvale i preporuka za ovu ribarnicu.

17.08.2013 10:12
Ненад

Одлична риба и супер услуга. Све похвале.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Ribarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ribarnica Milanović
  • Ribarnica Milanović,
  • Ribarnica Milanović radno vreme,
  • Ribarnica Milanović kontakt telefon