O nama - JELA OD RIBE – NAŠE SIDRO


Naše sidro je prvi riblji fast food kod Vukovog spomenika koji nudi najlepša jela od morske i rečne ribe, kao i morske plodove. Akcenat u našem radu stavili smo na kvalitet, tako da možemo da ponudimo pečenu, prženu i ribu spremljenu na žaru neodoljivog ukusa i mirisa.

Na ideju o otvaranju ribljeg fast food-a došli smo iz želje da kod ljudi stvorimo naviku da što češće konzumiraju ribu kao namirnicu punu proteina, vitamina, minerala i omega 3 masnih kiselina koje sprečavaju brojna oboljenja. Jela od ribe Naše sidro spremaju se od najkvalitetnije i uvek sveže ribe, po recepturama vrhunskih kulinarskih majstora.

U ponudi ribarnice Naše sidro nalazi se bogat asortiman morske ribe, od girica, preko skuše, oslića, škarpine, do ekskluzivnih vrsta ribe, kao što su brancin, orada, losos. Samo kod nas možete probati gusarsku tortilju, a naša preporuka su izvrsni morski plodovi: lignje (pržene i spremljene na žaru) i gambori.

Naše sidro nudi uvek svežu pastrmku, kotlete šarana, filete skuše i oslića. Pored velikog izbora ribljih specijaliteta, Naše sidro preporučuje i druga ukusna jela: riblja čorba od mešane morske ribe, kao i rižoto sa 4 vrste ribe.

Za kompletno uživanje u obroku, u našoj ponudi nalaze se raznovrsne salate: krompir salata sa lukom, krompir sa blitvom i druge vrste povrća. Takođe, primamo veće porudžbine za različite vrste proslava. Dovoljno je da nas pozovete i ukusno spremljeni specijaliteti na ćumuru će čekati na Vas.

Kada niste u mogućnosti da dođete do ribarnice Naše sidro, obezbeđena je brza dostava proizvoda na Vašu adresu. Minimalni iznos porudžbine za dostavu se razlikuje u zavisnosti od dela grada u koji se vrši dostava:

-I zona – 1.300 dinara: Stari grad, Dorćol, Viline vode, Vračar, Palilula do Pančevačkog mosta, Urgentni centar, Železnička stanica, Bogoslovija, Severni bulevar, Tršćanska, Pop Stojanova, Neimar, Čubura do Autokomande, Južni bulevar, Grčića Milenka, Savski venac do Mostarske petlje.

-II zona – 1.900 dinara: Novi Beograd do Aleksinačkih rudara, Fontana, Omladinskih brigada, Đorđa Stanojevića, Jurija Gagarina i Savski nasip, Senjak sve do mosta na Adi, Bulevar vojvode Mišića, Dedinje do Belog dvora, Karaburma do Stare okretnice, Zvezdara – Bulevar kralja Aleksandra, Lipov lad, Cvetkova pijaca do Mite Ružića, Marinkova bara, Šumice, Dušanovac, Konjarnik, Voždovac do Trošarine i Piva Karamatijevića.

-III zona – 2.500 dinara: Banovo brdo, Lisičiji potok, naselje Stepa Stepanović, Belville, Bežanijska kosa, Zemun do Marije Bursać, Košutnjak, Topčider, Banjica, Braće Jerković, Mirijevo, Krnjača.

Ukoliko je iznos porudžbine ispod minimalne vrednosti, klijent je u obavezi da plati doplatu koja iznosi 300 dinara za I zonu, 400 dinara za II zonu i 600 dinara za III zonu.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-21h
nedelja od 11-17h

Dostava:
ponedeljak – subota od 10-20h
nedelja od 12-16h

Jela od ribe – Naše sidro, Kraljice Marije 49, Vukov spomenik, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Ribarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Jela od ribe - Naše sidro
  • Jela od ribe - Naše sidro