O nama - GOSTIONA FAVORY


Pamtite li jos miris bakine kuhinje, ukus domaćih specijaliteta koje je za vas s ljubavlju spremala i osećaj sreće koji bi vas preplavio nakon obilnog obroka iz snova, uzdah zadovljstva i razdragani pokret vaših očiju koji vas vuče ka još jednom zalogaju?

Gostiona Favory koja se nalazi u dvorištu ergele, nudi vam veliki broj brižljivo odabranih domaćih specijaliteta vojvođanske kuhinje spremljenih od prirodnih sirovina na način na koji se kuvalo pre 30, 40 godina. Ovim ali jelima novijeg datuma možete ispratiti sve vama bitne prilike u vašem životu. Organizujemo dečije rođendane, proslave bilo kojeg tipa, veribe, svadbe, ili catering usluge uz koje će se vašem nepcu i čulima otvoriti novi horizonti a i vaše noge zaplesaće uz zvuke ravničarskih tamburica.

ORGANIZOVANJE VENČANJA

Budite drugačiji od drugih, odlučite se da na ludi kamen stanete pod japanskom trešnjom, pokraj fontane sa šarenim ribicama, na molu iznad vode gde će se, nošen nežnim povetarcem na blještavom suncu vaš pogled pronaci sa očima koje želite gledati do kraja života. Reći ćete tada jasno i glasno to sudbonosno DA, pristajem a potom ćete se praćeni aplauzom vaših najmilijh uputiti ka kočiji ergele kelebija koju će u novi, zejdnički život povući naši beli lipicaneri.

Prevoz mledenaca svadbenim kočijom, poklon je ergele, a kako će vaša svadba izgledati i na koji način će se relalizovati dogovorićete se sa našim iskusnim osobljem koje će za vas uvek imati i neku dodatnu ideju ili predlog.

Radno vreme>

Zimsko (01.10.-01.04.): sreda-nedelja 10-20 časova

ponedeljak i utorak zatvoreno

Letnje radno vreme ( od 01.04.-30.09.): svaki dan od 10-20 časova

Iskustva i komentari posetilaca

29.05.2017 12:01
Kosta Savic
Budite drugaciji od drugih,odlucite se da na ludi kamen stanete pod japanskom tresnjom,pokraj fontane sa sarenim ribicama,u predivnoj atmosferi restorana Favory.Obezbedjen veliki parking za sve goste.
29.05.2017 01:35
Sandra Marinkovic
U idilicnom okrezunje uzivacete zajedno sa vasim gostima.Pored vrhunskog restorana i usluge uzivace te i u pratecim sadrzajima kao sto je voznja kocijom ili razgledanje predivno uredjenog vrta.
28.05.2017 09:35
Jovica Vitakic
Gostiona Favory koja se nalazi u dvoristu ergele,nudi vam veliki broj brizljivo odabranih domacih specijaliteta vojvodjanske kuhinje spremljenih od prirodnih sirovina na nacin na koji se kuvalo pre trideset godina.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Gostiona "Favory"
  • gostiona favory,
  • gostiona favory radno vreme,
  • gostiona favory kontakt telefon,
  • organizacija decijih rodjendana,
  • proslava veridbe,
  • catering usluge,
  • organizovanje vencanja,
  • prevoz mledenaca svadbenim kocijom