Crystal Event Center - restoran za venčanje

 • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CRYSTAL RESTORAN ZA VENČANJA

Kompleks Crystal Event Center nudi sve što je potrebno da zajedno proslavimo Vama značajne datume: venčanja, rođendani, krštenja, punoletstva, srebrna i zlatna svadba, poslovne konferencije, seminari i sl. Pored dve elegantno opremljene sale različitog kapaciteta, u sklopu kompleksa nalazi se luksuzan mini hotel u rangu 5*, dečija igraonica i parking koji može da primi 250 vozila.

U jedinstvenom prirodnom ambijentu sremske ravnice tik uz Frušku Goru i u neposrednoj blizini Obedske bare, nalazi se jedan od najlepših prostora u Srbiji koji odiše ekskluzivnim dizajnom i prijatnom atmosferom. Idealna lokacija uz sam auto put Beograd-Zagreb, pruža mogućnost da do restorana Crystal dođete brzo i lako iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Rume, Inđije, Stare Pazove.

Zahvaljući svom ekskluzivnom dizajnu i prijatnom ambijentu, naša prostrana sala kapaciteta 600 mesta predstavlja idealno mesto za proslavu jednog od najsrećnijih dana u Vašem životu. Pored, najmodernije opremljene sale u Srbiji koju krase pastelne boje i savršeno uklopljeno osvetljenje, u našoj ponudi nalazi se i mala, ali komforna sala, kapaciteta 200 mesta.

Dugogodišnje iskustvo i posvećenost našeg tima učiniće da proslava najvažnijeg dana u Vašem životu bude događaj za pamćenje. U skladu sa Vašim željama i zahtevima trudimo se da i najsitniji detalji organizacije budu dovedeni do perfekcije, tako da zabava bude nezaboravna za sve goste. Pored svadbenih veselja, specijalizovani smo i za sve druge vrste proslava u krugu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika.

Posebno naglašavamo mogućnost organizacije dečijih rođendana u našoj modernoj opremljenoj igraonici, nezavisno od velike i male sale. Uz vesele animatore deca će uživati u svakom trenutku proslave, dok su za njihovu bezbednost zaduženi profesionalni vaspitači. Igraonica je na raspolaganju za igru i zabavu mališana gostiju koji dođu sa decom na Vaše venčanje.

Za maksimalan komfor mladenaca i njihovih gostiju na raspolaganju je 30 luksuzno opremljenih apartmana u okviru našeg mini hotela koji je u rangu 5*. Royal apartman mladencima nudi maksimalan komfor, uz otvoreni bar najmodernijeg dizajna, jacuzzi, hidromasažnu kadu, satelitsku TV, bežični internet i zvezdano nebo. Junior i Lux apartmani su idealni za smeštaj poslovnih ljudi prilikom organizacije konferencija.

U okviru kompleksa Crystal Event Center nalazi se i restoran u kome svakodnevno možete uživati u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih saradnika. Izvrsna ponuda specijaliteta koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva oduševiće i najzahtevnije gurmane. Možemo se pohvaliti i bogatom vinskom kartom, velikim izborom žestokih pića, uvek sveže ceđenim voćnim sokovima, toplim i hladnim napicima.

Proslavite sve Vama važne događaje u čudesnom ambijentu restorana za venčanja Crystal!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Crystal Event Center - restoran za venčanje
 • crystal event center,
 • crystal event center ruma,
 • crystal event center - restoran za vencanje,
 • restoran za vencanje ruma,
 • vencanja,
 • rodjendani,
 • krstenja,
 • punoletstva,
 • srebrna i zlatna svadba,
 • poslovne konferencije,
 • seminari