Restoran za proslave i venčanja Singidunum

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - RESTORAN ZA PROSLAVE I VENČANJA SINGIDUNUM


Restoran za proslave i venčanja Singidunum nudi Vam mogućnost organizacije svih vrsta proslava u toplom i ugodnom ambijentu, uz ukusan izbor hrane i kvalitetna pića. Pored prelepog restorana sa caffe barom, u sklopu našeg objekta nalaze se i luksuzno opremljeni apartmani za ugodan smeštaj i boravak Vaših gostiju.

Sa željom da Vam pružimo maksimalan komfor i ugodniji prostor za druženje, restoran Singidunum je 2010. godine kompletno renoviran u skladu sa visokim svetskim standardima. Luksuzno uređen prostor restorana pogodan je za različite namene, kao što su: poslovni ručkovi, porodična okupljanja, poslovne prezentacije, organizaciju proslava i svečanosti, kao i opuštene večeri uz muziku.

Ponuda restorana Singidunum obuhvata najlepše specijalitete domaće i mediteranske kuhinje koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. Iz naše ponude posebno izdvajamo ukusna predjela, salate, paste, roštilj, jela od mesa, kao i najslađe poslastice. Pored klasičnog posluženja, nudimo i uslugu švedskog stola. Takođe, tu je veliki izbor kvalitetnih sokova, alkoholnih pića i koktela po porudžbini.

U sklopu restorana Singidunum nalazi se i istoimeni caffe bar koji je idealan za sve vrste proslava u užem krugu prijatelja, organizaciju promotivnih večeri pića i koktela. Enterijer caffe bara uređen je u modernom stilu koji karakterišu vedre boje i udobnost. Ceo prostor upotpunjuju slike sa motivima starog Beograda.

Ponuda bara Singidunum obuhvata veliki izbor pića, kafa (Hardy, Nescafe, espresso), originalnih čajeva, koktela i drugih napitaka. Tokom letnjih dana gostima je na raspolaganju prelepa bašta sa fontanom u kojoj mogu da se opuste i uživaju daleko od gradske buke i vreve.

Restoran Singidunum nudi i najpovoljnije cene smeštaja u prenoćištu koje se nalazi u okviru našeg objekta. Gostima su na raspolaganju moderno opremljeni apartmani čija se kvadratura kreće od 35 do 70 m2. Svaki od naših jedanaest apartmana prepoznatljiv je po udobnosti i autentičnom enterijeru, u različitim pastelnim bojama, koje će Vaš odmor učiniti još prijatnijim.

Za maksimalan komfor i užitak, našim gostima na raspolaganju su: klima uređaj, čajna kuhinja, mini bar, kupatilo sa fenom, spavaća soba i dnevni boravak. Takođe, u sklopu svakog apartmana očekuju Vas telefon, kablovska TV, kao i besplatan bežični internet. Svima koji dolaze kolima obezbeđen je adekvatan parking prostor koji je pod video nadzorom 24h.

Uživajte u svakom sekundu Vaše svečanosti, izaberite restoran za proslave i venčanja Singidunum. Organizacija proslava u našem restoranu podrazumeva brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući način. Takođe, nudimo uslugu keteringa za sve vrste svečanosti u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Restoran za proslave i venčanja Singidunum, Ive Lole Ribara 149, Železnik, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za proslave i venčanja Singidunum
  • Singidunum restoran za proslave i venčanja,
  • Singidunum restoran za proslave i venčanja Železnik,
  • restoran za proslave i venčanja Železnik,
  • restoran za proslave Železnik,
  • restoran za venčanja Železnik,
  • restoran za proslave Singidunum,
  • restoran za venčanja Singidunum,
  • Singidunum Beograd