Restoran za Vencanja Tulip Inn

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - RESTORAN ZA VENČANJA NEVSKI


Restoran za venčanja „Nevski“ nalazi se na adresi Palmira Toljatija broj 9, na teritoriji opštine Novi Beograd, u okviru hotela “Tulip Inn Putnik Belgrade“. Naš hotel predstvalja mesto na kom Vam pružamo mogućnost organizacije svadbi i venčanja koja ćete dugo pamtiti. Budući da je veoma malo događaja u životu, vrednih pamćenja poput onih kada se zaklinjete na večnu ljubav svom budućem bračnom partneru, mi nastojimo da za Vas organizujemo nezaboravan događaj, koji će biti neponovljiv i kao takav Vam ostati u dragom sećanju.

Svesni smo činjenice da na taj dan želite da se osećate rasterećeno, bezbrižno, opušteno i da uživate u svakom trenutku, u društvu Vama dragih osoba. Naša misija je da ispunimo sve Vaše želje i pretvorimo Vaše venčanje u iskustvo iz bajke. Uz našu sveobuhvatnu pomoć Vaše venčanje pamtićete po prijatnoj atmosferi, kreativno uređenom ambijentu, ukusnoj hrani i kvalitetnom piću, kao i iznad svega besprekornoj usluzi.

Renovirano zdanje našeg hotela i restorana za venčanja, postalo je za relativno kratko vreme, nezaobilazno mesto svih onih koji zahtevaju perfektnu uslugu, po izuzetno pristupačnim cenama. Brojne svadbe koje smo do sada imali čast da organizujemo, bile su predmet prepričavanja mesecima unazad, što dovoljno govori o kvalitetu našeg rada. Naš hotel i restoran za venčanja postali su sinonim za savršene svadbene proslave.

Nezavisno od toga da li želite manju svadbu u krugu porodice i najbližih prijatelja ili veliki događaj sa mnogo zvanica, u skladu sa Vašim željama i zahtevima, pretvorićemo Vaše venčanje u nezaboravno iskustvo. U našem restoranu „Nevski“ moguće je organizovari svadbenu proslavu za do 250 osoba. Sam restoran za venčanja je smešten na nivou recepcije, osvetljen dnevnom svetlišću, sa izraženim prijatnim ambijentom.

Kompletan prostor našeg restorana moguće je prilagotiti Vašim željama i potrebama, odnosno preurediti isti po zahtevu mladenaca. Bilo da želite elegantan, raskošan, moderan ili tradicionalni izgled prostora, sa velikim zadovoljstvom naš tim se posvećuje svakom detalju, čineći svaku pojedinačnu svadbu unikatnom i jedinstvenom. Pažljivim osluškivanjem Vaših zahteva, nastojimo da ispunimo i najzahtevnije želje i samim tim prevaziđemo Vaša očekivanja.

Ono što ne želimo je da Vam organizacija svadbe bude stresna i naporna. Želimo da na dan svog venčanja apsolutno blistate, sigurni u kvalitet usluga koje Vam pružamo. Naša ponuda, naime obuhvata rezervaciju restorana, bife ili set meni jelovnik, neograničeno posluživanje domaćih i stranih pića, kao i dekoraciju stolova.

Našim dragim mladencima poklanjamo noćenje u mladenačkom apartmanu našeg hotela, u kom će njihova prva bračna noć, biti kao iz bajke. Takođe od nas na poklon dobijate i večeru za godišnjicu braka, prilikom koje ćete moći da se podsetite trenutaka koje ste kod nas proveli.

Svim gostima je na raspolaganju besplatan hotelski parking.
Prepustite nam brigu oko detalja vezanih za organizaciju proslave i provedite najlepše trenutke u prelepom ambijentu hotela „Tulip Inn Putnik Belgrade“.
Vama na usluzi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za Vencanja Tulip Inn
  • restoran za vencanja tulip inn,
  • restoran za vencanja tulip inn beograd,
  • restoran za vencanja beograd,
  • tulip inn restoran za vencanja