Restoran Safir

  • 1
  • %
5.00 | 2 ocena

O nama - RESTORAN SAFIR– mesto za slavlja koja se pamte


Restoran Safir je novootvoreni restoran nacionalne kuhinje koji nudi samo najbolje gastronomske specijalitete, čarobne zalogaje koje izlaze iz naše kuhinje. Tu smo da sa vama delimo svaki vaš radostan dan. Organizujemo sve vrste proslava: venčanja, krštenja, jubileje, proslave firmi, rođendane, maturske večeri i sve ono sto biste želeli da obeležite sa svojim najbližima - prijateljima ili poslovnim partnerima. Kapacitet restorana je do 220 osoba. Idealno, kako za intimne proslave kada u krugu najbližih delite svoju radost, tako i za veća slavlja kada je potrebno da svaki delić organizacije bude savršeno uklopljen.

Kod nas, sve ćete naći na jednom mestu. Pomažemo vam u organizaciji, sa vama biramo muziku, obezbeđujemo limuzinu, zajedno smo na slatkim mukama prilikom izbora idealnog menija i dekoracije. Naš restoran, sa vrhunskim osvetljenjem, svaku vašu zamisao učiniće još bajkovitijom. Specijalni efekti i nesvakidašnja izneneđenje za vaše goste – imamo pregršt ideja.

Obezbeđen je i parking prostor, za oko 200 automobila, kao još jedan preduslov za savršenu organizaciju. Mislili smo na sve, pa je tu i dečja igraonica, gde se najmlađi mogu zabaviti, dok vi i vaši gosti uživate u svom danu. Podelite sa nama svoj razlog za slavlje i omogućite nam da zajedno podelimo te srećne trenutke.

Restoran Safir pravo je mesto i kada je vreme za organizovanje korporativnih slavlja, jubileja kompanija, obeležavanje poslovnih uspeha i datuma kada želite da i svojim kolegama omogućite trenutke opuštanja.

Na osnovu Vašeg budžeta, broja zvanica, perioda godine ili blizine dana venčanja, zajedno radimo na savršenoj organizaciji. Pogledajte ponudu menija i odaberite svoju idealnu kombinaciju.

Kontaktirajte nas još danas i zakažite posetu! Želimo da vas upoznamo i zajedno popričamo šta sve možemo da uradimo za vas. Vrata našeg restorana su vam otvorena, a naše osoblje tu da čuje svaki vaš predlog.

Očekujemo Vas!

Kontakt informacije:
Restoran Safir
Adresa: Milorada Jovanovića 9, Beograd, Čukarica
Telefon:+381 65 239 88 90
Radno vreme: Svakog dana od 08:00 do 22:00h
Email: office@restoransafir.rs
Web: www.restoransafir.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Safir
  • Restoran za venčanja Safir Beograd,
  • Restoran za venčanja Safir Čukarica,
  • Restoran za venčanja Safir,
  • Restoran Safir radno vreme