Queen bazeni svečana sala za venčanja

5.0 | 1 ocena
Ulica: Žitna 35, Dobanovci
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Queen bazeni svečana sala za venčanja
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.queenbazenidobanovci.rs

O nama

Queen bazeni svečana sala za venčanja

Neka Vaše venčanje bude organizovano u stilu holivudskih zvezda, izaberite restoran za svadbe Queen bazeni koji se nalazi u prelepom ambijentu na svega 25 kilometara od centra Beograda. Za nezaboravan ugođaj Vama i Vašim gostima na raspolaganju je moderno uređeni kompleks koji sadrži: dve sale za svečanosti, prelepe bazene, hotelske sobe i bungalove za smeštaj, veliki parking prostor.

Budućim mladencima koji se odluče da organizuju proslavu kod nas na raspolaganju su prekrasne i klimatizovane sale „Kraljica Marija“ kapaciteta do 200 mesta i „Velika Kraljičina sala“ koja raspolaže sa kapacitetom do 550 mesta za sedenje. Svaka sala poseduje veliki plesni podijum i opremljena je najsavremenijom LED rasvetom sa 20 boja i različitih svetlosnih efekata, što pruža neograničene mogućnosti za stvaranje ambijenta iz snova.

Dekoraciju prostora vrši naš stručni tim raznolikim cvetnim aranžmanima i elegantnom dekoracijom po želji mladenaca. Kao poklon našim mladencima pripremili smo gratis: mladenački apartman za prvu bračnu noć, šampanjac i trubače.

Sa željom da Vaše svadbeno veselje učinimo jednim od najlepših događaja u Vašim životima, u našoj ekskluzivnoj ponudi nalaze se: ples po oblacima, podni vatromet, čokoladna fontana, automobil za mladence, iznajmljivanje helikoptera, koktel majstor, profesionalni fotograf...

Queen bazeni sala za proslave nudi jedinstvenu mogućnost organizacije proslava u romantičnom ambijentu, uz zalazak sunca pored naših bazena. U okviru kompleksa “Queen” nalazi se i etno restoran, tako da mladenci mogu da se odluče za različit meni: od modernih hladnih predjela atraktivno aranžiranih, pa sve do vrhunskih specijaliteta nacionalne kuhinje.

Moderno opremljene hotelske sobe i klimatizovani bungalovi u neposrednoj blizini bazena odličan su izbor za smeštaj Vaših dragih gostiju. U cenu smeštaja uključen je i doručak za goste u sklopu etno restorana Bela ruža Takođe, obezbeđen je prostran parking prostor za sve goste.

Restoran za svadbe Queen bazeni, Žitna 35, Dobanovci, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Sala za proslave Grand Hertz, Ljiljane Krstić 2ć, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Skala, Bežanijska 3 , Zemun, Beograd
  Kengur Resort sale za proslave, Akira Kurosave 7, Zemun, Beograd
  Restoran za venčanja Romanija, Jakovački Kormadin 7, Surčin, Surčin, Beograd
  Panema svecana sala za svadbe i vencanja, Surčinska 413a, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Restoran za venčanja Milutinac, Nade Dimić 5-7, Zemun, Beograd
  Svadbe, proslave i bazeni Zivkovic, Mileve Maric bb, Surčin, Beograd
  Restoran Vranac, Autoput Za Novi Sad 2 e, Zemun, Beograd
  Restoran Za Proslave Milagro, Kej oslobodjenja 55, Zemun, Beograd
  Perla Event Hall, Tošin bunar 161, Novi Beograd, Beograd