Queen bazeni svečana sala za venčanja

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - Queen bazeni svečana sala za venčanja


Neka Vaše venčanje bude organizovano u stilu holivudskih zvezda, izaberite restoran za svadbe Queen bazeni koji se nalazi u prelepom ambijentu na svega 25 kilometara od centra Beograda. Za nezaboravan ugođaj Vama i Vašim gostima na raspolaganju je moderno uređeni kompleks koji sadrži: dve sale za svečanosti, prelepe bazene, hotelske sobe i bungalove za smeštaj, veliki parking prostor.

Budućim mladencima koji se odluče da organizuju proslavu kod nas na raspolaganju su prekrasne i klimatizovane sale „Kraljica Marija“ kapaciteta do 200 mesta i „Velika Kraljičina sala“ koja raspolaže sa kapacitetom do 550 mesta za sedenje. Svaka sala poseduje veliki plesni podijum i opremljena je najsavremenijom LED rasvetom sa 20 boja i različitih svetlosnih efekata, što pruža neograničene mogućnosti za stvaranje ambijenta iz snova.

Dekoraciju prostora vrši naš stručni tim raznolikim cvetnim aranžmanima i elegantnom dekoracijom po želji mladenaca. Kao poklon našim mladencima pripremili smo gratis: mladenački apartman za prvu bračnu noć, šampanjac i trubače.

Sa željom da Vaše svadbeno veselje učinimo jednim od najlepših događaja u Vašim životima, u našoj ekskluzivnoj ponudi nalaze se: ples po oblacima, podni vatromet, čokoladna fontana, automobil za mladence, iznajmljivanje helikoptera, koktel majstor, profesionalni fotograf...

Queen bazeni sala za proslave nudi jedinstvenu mogućnost organizacije proslava u romantičnom ambijentu, uz zalazak sunca pored naših bazena. U okviru kompleksa “Queen” nalazi se i etno restoran, tako da mladenci mogu da se odluče za različit meni: od modernih hladnih predjela atraktivno aranžiranih, pa sve do vrhunskih specijaliteta nacionalne kuhinje.

Moderno opremljene hotelske sobe i klimatizovani bungalovi u neposrednoj blizini bazena odličan su izbor za smeštaj Vaših dragih gostiju. U cenu smeštaja uključen je i doručak za goste u sklopu etno restorana Bela ruža Takođe, obezbeđen je prostran parking prostor za sve goste.

Restoran za svadbe Queen bazeni, Žitna 35, Dobanovci, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Queen bazeni svečana sala za venčanja
  • Queen bazeni svečana sala za venčanja