Queen bazeni svečana sala za venčanja

  • 1
0.00 | 0 ocena

Romantični restoran za venčanja

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Romantični restoran za venčanja din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Romantični restoran za venčanja

Egzotični kompleks “Queen” smešten je u neposrednoj blizini autoputa Beograd-Zagreb kod Dobanovca, 25 km od srca prestonice. U okviru hotela nalaze se dve luksuzne sale za svadbe kapaciteta 200 i 550 zvanica, a naši prelepi bazeni tokom letnjih meseci su idealno rešenje za Vaše romantično venčanje pored vode.

Vrhunska organizacija celokupnog događaja, bilo da se odlučite na romantično venčanje pod vedrim nebom sa belim pagodama i baldahinima pored naših bazena ili u prelepoj “Velikoj kraljičinoj sali”, te veliki izbor menija i ljubazno osoblje garancija su da će Vaši gosti imati nezaboravan provod, a Vi venčanje o kakvom ste oduvek maštali.

U skladu sa vašim željama učinićemo sve da prostor našeg restorana na dan Vašeg venčanja izgleda romantično ili moderno, klasično ili u tradicionalnom stilu. Za manja, intimnija venčanja (do 100 zvanica) predlažemo Vam svadbu iz snova na terasi našeg hotela iznad vode. Tu je i izgovaranje sudbonosnog “DA” na bajkovitom “Mostu ljubavi”, ples po oblacima, čokoladna Fontana i još mnogo toga o čemu ćemo razgovarati kada nas posetite!

Slične objave ove firme
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja