Restoran Garden Vista

5.0 | 3 ocena
Ulica: Vidikovački Venac 102a
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Restoran Garden Vista
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.gardenvista.rs

O nama

Restoran Garden Vista je specijalizovan za organizaciju venčanja i drugih vrsta privatnih i poslovnih proslava u prelepom ambijentu Garden centra na Vidikovcu. Restoran je počeo sa radom 2008. godine u Zemunu, a na aktuelnoj lokaciji nalazi se od 2011. godine u jedinstvenom prostoru koji predstavlja pravu zelenu oazu u urbanom delu Beograda.

Restoran Garden Vista nudi kompletnu organizaciju različitih vrsta proslava: venčanja, rođendani, krštenja, proslave punoletstva, korporativne proslave, prezentacije, dodela paketića za firme i udruženja, mature, promocije... Zahvaljujući multifunkcionalnom prostoru, kod nas nema minimalnog ograničenja gostiju, tako da možete organizovati kako intimno venčanje u krugu najbližih, tako i gala slavlje.

Svečana sala za proslave Garden Vista ima kapacitet 210 sedećih mesta, ali se može korigovati i pregraditi i za manje proslave. Ceo prostor je klimatizovan sa odličnom ventilacijom, što garantuje prijatan boravak gostiju. Profesionalna led rasveta prati muziku od romantične atmosfere do najbolje žurke.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko različitih paketa za proslave koju uključuju: hranu, neograničeno piće, dekoraciju sale, profesionalnu rasvetu, trubače, profesionalne fotografe koji će zabeležiti sve najlepše trenutke, kao i brojne popuste kod naših saradnika... Takođe, za sve goste je obezbeđen adekvatan parking prostor.

Ponuda restorana Garden Vista obuhvata pretežno jela domaće kuhinje, a u dogovoru sa klijentima možemo ponuditi i određene italijanske specijalitete. Kao pravi domaćini, naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam uvek na raspolaganju, sa željom da se opustite i lepo provedete u društvu Vaših gostiju.

Restoran Garden Vista nudi i uslugu keteringa za sve vrste proslava koje organizujete u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Pored velikog broja kvalitetnih jela domaće i italijanske kuhinje koje za Vas sprema višestruko nagrađivan ketering majstor, postoji i mogućnost iznajmljivanja inventara i profesionalnog osoblja, po potrebi.

Još jedna usluga koja je dostupna u restoranu Garden Vista jesu gotova jela za zaposlene koja dostavljamo na Vašu adresu. Postoji mogućnost kreiranja i nedeljnog menija, tako da unapred možete da planirate obroke koji će uvek stići savršeno topli u dogovoreno vreme.

Radno vreme:
svaki dan od 08-22h

Posetite Facebook stranicu:
Sajt: www.gardenvista.rs

Restoran Garden Vista, Vidikovački venac 102a, Rakovica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  tomislav
  30.07.2013 06:28

  nisam bio, ali od mnogih sam cuo reci hvale za restoran Garden Vista

  bozidar
  05.07.2013 12:16

  interesuje me da li restoran Garden Vista poseduje bastu i parking?

  milan
  17.04.2013 03:46

  Restoran za vecnacnja Garden Vista je stvarno fenomenalan. Meni se licno bas dopada.

  goran
  27.03.2013 05:56

  definitivno zanimljiv izbor lokacije za otvaranje restorana za vencanja, Garden Vista je definitivno specificno mesto, u pozitivnom smilu.

  dejan
  07.03.2013 02:38

  iako je ponuda stvarno bogata kada s uu piotanju restorani za vencanja U Beogradu, meni se licno bas dopada restoran Garden Vista, skoro sam bio na vencanju tamo i odusevio sam se.

  Firme u blizini

  Restoran za vencanja Cukaricki san, Beogradskog Bataljona 25, Beograd, Čukarica, Beograd
  Restoran za venčanja i svadbe Easy Beograd, Ada Ciganlija bb, Čukarica, Beograd
  Restoran za vencanja Devetka, Kneza Viseslava 25, Kosutnjak, Čukarica, Beograd
  Restoran za svadbe i proslave Verige, Ada Ciganlija 7, Čukarica, Beograd
  Restoran Milošev Konak, Topčiderska 1, Savski venac, Beograd
  Restoran Milošev Konak, Topčiderska 1, Savski venac, Beograd
  Satelit Košutnjak, Blagoja Parovića 150, Košutnjak (otvoreni bazeni), Čukarica, Beograd
  Restoran za venčanja Gavez, Ada Ciganlija 281, Čukarica, Beograd
  Restoran za venčanja Pastuv, Paštrovićeva 2, ( Hipodrom ), Čukarica, Beograd
  Klub Vila 011 restoran, Dr. Milutina Ivkovića 11, Savski venac, Beograd
  Victory Event Centar, Bulevar Peke Dapčevića 32, (preko puta Soko Štarka), Voždovac, Beograd