RESTORAN GARDEN VISTA


Restoran Garden Vista je specijalizovan za organizaciju venčanja i drugih vrsta privatnih i poslovnih proslava u prelepom ambijentu Garden centra na Vidikovcu. Restoran je počeo sa radom 2008. godine u Zemunu, a na aktuelnoj lokaciji nalazi se od 2011. godine u jedinstvenom prostoru koji predstavlja pravu zelenu oazu u urbanom delu Beograda.

Restoran Garden Vista nudi kompletnu organizaciju različitih vrsta proslava: venčanja, rođendani, krštenja, proslave punoletstva, korporativne proslave, prezentacije, dodela paketića za firme i udruženja, mature, promocije... Zahvaljujući multifunkcionalnom prostoru, kod nas nema minimalnog ograničenja gostiju, tako da možete organizovati kako intimno venčanje u krugu najbližih, tako i gala slavlje.

Svečana sala za proslave Garden Vista ima kapacitet 210 sedećih mesta, ali se može korigovati i pregraditi i za manje proslave. Ceo prostor je klimatizovan sa odličnom ventilacijom, što garantuje prijatan boravak gostiju. Profesionalna led rasveta prati muziku od romantične atmosfere do najbolje žurke.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko različitih paketa za proslave koju uključuju: hranu, neograničeno piće, dekoraciju sale, profesionalnu rasvetu, trubače, profesionalne fotografe koji će zabeležiti sve najlepše trenutke, kao i brojne popuste kod naših saradnika... Takođe, za sve goste je obezbeđen adekvatan parking prostor.

Ponuda restorana Garden Vista obuhvata pretežno jela domaće kuhinje, a u dogovoru sa klijentima možemo ponuditi i određene italijanske specijalitete. Kao pravi domaćini, naše ljubazno i profesionalno osoblje stoji Vam uvek na raspolaganju, sa željom da se opustite i lepo provedete u društvu Vaših gostiju.

Restoran Garden Vista nudi i uslugu keteringa za sve vrste proslava koje organizujete u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Pored velikog broja kvalitetnih jela domaće i italijanske kuhinje koje za Vas sprema višestruko nagrađivan ketering majstor, postoji i mogućnost iznajmljivanja inventara i profesionalnog osoblja, po potrebi.

Još jedna usluga koja je dostupna u restoranu Garden Vista jesu gotova jela za zaposlene koja dostavljamo na Vašu adresu. Postoji mogućnost kreiranja i nedeljnog menija, tako da unapred možete da planirate obroke koji će uvek stići savršeno topli u dogovoreno vreme.

Radno vreme:
svaki dan od 08-22h

Posetite Facebook stranicu: O nama - gardenvistarestoran
Sajt: www.gardenvista.rs

Restoran Garden Vista, Vidikovački venac 102a, Rakovica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.07.2016 01:42
Ivana Pavlovic Galin

Hvala na pozitivnim komentarima i ukazanom poverenju. Garden Vista Vam stoji na raspolaganju za sve vrste proslava.

Parking postoji javni javni ispred objekta i nekoliko obezbedjenih parking mesta ispred ulaza.

Bastu nema restoran jer je na prvom spratu zgrade.

U toku je formiranje novih ponuda i jos novina u restoranu.

30.07.2013 06:28
tomislav

nisam bio, ali od mnogih sam cuo reci hvale za restoran Garden Vista

05.07.2013 12:16
bozidar

interesuje me da li restoran Garden Vista poseduje bastu i parking?

17.04.2013 03:46
milan

Restoran za vecnacnja Garden Vista je stvarno fenomenalan. Meni se licno bas dopada.

27.03.2013 05:56
goran

definitivno zanimljiv izbor lokacije za otvaranje restorana za vencanja, Garden Vista je definitivno specificno mesto, u pozitivnom smilu.

07.03.2013 02:38
dejan

iako je ponuda stvarno bogata kada s uu piotanju restorani za vencanja U Beogradu, meni se licno bas dopada restoran Garden Vista, skoro sam bio na vencanju tamo i odusevio sam se.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani za vencanja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Garden Vista
  • Garden Vista,
  • Restoran Garden Vista Rakovica,
  • Restorani Rakovica,
  • Garden Vista Beograd,
  • Restoran Garden Vista radno vreme,
  • Restoran za venčanja Garden Vista