Vratite se na mobilnu verziju sajta
Restorani za svadbe Restorani za svadbe - ovi restorani nude veliki izbor hrane i pica, saznajte kako odabrati restoran za svadbu, kao i cene i akcije za ponude u restoranima za svadbe www.navidiku.rs Restorani za svadbeRESTORANI ZA SVADBE Beograd, cena RESTORANI ZA SVADBE Šabac, cena RESTORANI ZA SVADBE Pančevo, cena RESTORANI ZA SVADBE Inđija, cena RESTORANI ZA SVADBE Novi Sad, cena RESTORANI ZA SVADBE Subotica, cena RESTORANI ZA SVADBE Novi Beograd, cena RESTORANI ZA SVADBE Čukarica, cena RESTORANI ZA SVADBE Palilula, cena RESTORANI ZA SVADBE Rakovica, cena RESTORANI ZA SVADBE Savski venac, cena RESTORANI ZA SVADBE Stari grad, cena RESTORANI ZA SVADBE Voždovac, cena RESTORANI ZA SVADBE Vračar, cena RESTORANI ZA SVADBE Zemun, cena RESTORANI ZA SVADBE Zvezdara, cena RESTORANI ZA SVADBE Surčin, cena RESTORANI ZA SVADBE Borča, cena RESTORANI ZA SVADBE , cena

Restorani za svadbe

Najlepši i najsrećniji dan u vašem životu kuca na vrata! O njemu ste maštali dok ste bili u obdaništu, potom kada ste se prvi put zaljubili, a i kada ste diplomirali, zaposlili se i poželeli da zaokružite svoj život... Trenutak venčanja i svadbenog veselja upravo je došao!
 
 
Naravno, morali ste voditi računa o svakom detalju, jer sve mora biti savršeno, baš kao što ste to oduvek zamišljali. Iz tog razloga, veoma je važno u kakvom prostoru, odnosno enterijeru će biti održana vaša svadba, stoga odaberite restorane čija specijalnost jeste upravo organizacija venčanja.

Restorani za svadbe – iskustva

Potrebno je obratiti pažnju na cenu kompletnog menija, a da u tu cenu, pored neograničene konzumacije hrane i pića, bude uključena i kompletna dekoracija svečane sale, profesionalna rasveta (robo mašine, led rasveta), kao i specijalni efekti (balon mašina, dim mašina), kojima upravlja vaš lični lightman; pored toga, u ceni trebalo bi da bude i gostovanje trubača, usluge profesionalnog fotografa, šampanjac i sve ostalo što je potrebno za vaš specijalni dan.

Restorani za svadbe – gde je najbolje?

Veoma je važno koliko gostiju planirate da pozovete na svoje veselje. U skladu s tim, kapacitet sale restorana je presudan. Na primer, postoje restorani koji imaju sale od recimo 180 i 240 mesta, koje se, po potrebi, mogu i spojiti. Možda vam je potreban kapacitet prostora do 500 ljudi, a sa druge strane, moguće da će vam biti dovoljan restoran koji pokriva do 50 mesta. Dakle, sve zavisi od vaših potreba.
 
 
Pošto smo već napomenuli koliko je dekoracija bitna, restorani za svadbe vam nude mogućnost da sami odaberete boje kojima će prostor biti dekorisan. Lepo je kada cvetni aranžmani, zatim ukrašavanje stolova i stolica, kao i detalji na mladinoj venčanici, na neki način, čine harmoničnu celinu. 
Što se tiče izbora hrane, možete kreirati sopstveni meni, ili uzeti neki iz režije odabranog restorana. Obično su u ponudi najmanje tri menija, da svaki gost izabere po svom ukusu. U ponudi je i veliki izbor domaćeg i stranog pića.
Živa muzika je obavezna prilikom svakog svadbenog veselja. Ona će stvoriti posebnu, veselu atmosferu, gde će svi ustati, zaigrati i zapevati, i od vašeg venčanja načiniti vašu ličnu bajku. Gostovanje trubača se, naravno, podrazumeva, jer bez njih nema svadbe.
Potrebno je voditi računa i o krajnje praktičnim stvarima, kao što je izbor restorana koji poseduju sopstveni parking, ili veliku letnju baštu, na primer. 
Izaberite takav restoran koji će ispuniti svaki vaš zahtev, i koji će od vašeg svadbenog veselja načiniti uspomenu za sva vremena.

Restorani za svadbe – cena:

Cena kompletnog menija se kreće u proseku od 19 – 25 evra po osobi, a u istu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića, dekoracija sale, rasveta, specijalni efekti, trubači, fotograf, šampanjac...
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate restorane ispod teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od restorana gde mozete naci ponudu za hranu i pice u RESTORANIMA ZA SVADBE

Restorani za svadbe :
Restorani za svadbe Beograd:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Restorani za svadbe
Napišite komentar:
Zeljana Jeremic

Subota, 08.12.2018. 08:47

Veomaj e bitno da strogo vodite racuna o izoru restorana za svadbe. To mora zaista da bude jedan restoran na nivou, kako bi sve bilo kako treba. pri tome, potrebno je da zaista sve bude u najboljem redu.

Ivana Petrovic

Utorak, 05.09.2017. 07:26

Dodju u danasnje vreme restorani za svadbe bukvalno na isto. Veoma je bitno da se odlucite da ga na vreme rezerviste posto u Beogradu i nema bas toliki borj restorana kao sto bi mozda trebao da bude a i to je nesto sto je po meni potpuno normalno.

Stojance Ristovski

Četvrtak, 18.05.2017. 08:03

Kako god da pricamo, ovo su veoma dobri i kvalitetni restorani. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 04.05.2017. 09:52

Sva sreca pa postoje u danasnje vreme zaista i vise nego dobri restorani za svadbe.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 20.04.2017. 01:12

Po pravilu, sto se ovih restorana tice, sigurno je potrebno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

Jovana Milinkovic

Četvrtak, 06.04.2017. 11:31

Po pitanju restorana za svadbe, odmah treba da znate da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Filip Milutinovic

Utorak, 04.04.2017. 10:45

Po meni su ovo u svakom slucaju restorani koji treba da imaju neku svoju posbnu cenu u koju je u svakom slucaju najbolje da se sami uverite kako pre tako i kasnije.

Lea Stankovic

Utorak, 21.03.2017. 11:01

U svakom pogledu su ovo po meni i vise nego zahtevni restorani.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 21.03.2017. 10:57

pre svega je po meni ovo odlicna vrsta restorana.

Simona Vucinic

Sreda, 01.03.2017. 02:31

Kako god da okrenete, restorani za svadbe su zaista nesto posebno. Sve drugo je mnogo losije resenje.

Todor Markovic

Ponedeljak, 13.02.2017. 07:39

Koliko mi se samo cini, ovo su zaista i vise nego posebni restorani. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. SVe drugo je onda naravno daleko manje vazno.

Marta Dencevic

Petak, 10.02.2017. 02:35

Osnovni je problem pre svega u tome sto je u danasnje vreme poprilicno tesko da pronadjete pojedine kvalitetn restorane ove vrste u Beogradu.

Janko Zivanovic

Utorak, 31.01.2017. 09:46

Mogu samo da kazem da je kod ovih restorana, veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 16.01.2017. 01:13

Sto se tice ovih restorana, veoma je bitno da potrazite samo one koji su provereni. U tom pogledu se onda sigurno necete pokajati.

Petar Jankovic

Utorak, 27.12.2016. 07:47

Ipak je ovo jedna posebna vrsta restorana. Ona ipak na kraju slobodno mogu da kazem i nije toliko za svaciji dzep.

Nikolina Pantelic

Petak, 09.12.2016. 08:30

Ako mene pitate, u danasnje vreme zaista postoji veoma veliki broj restorana za svadbe, tako da je generalno veoma tesko da se po ovom pitanju odlucite za neki kvalitet. Najbolje je ubedljivo kada imate preporuke za neki restoran.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 08.12.2016. 12:52

Koliko samo mogu da vidim, otvaranje restorana za svadbe u danasnje vreme moze da bude bas onako veliki i unosan biznis.

Jana Stankovic

Sreda, 23.11.2016. 10:59

Po pitanju kvalitetnih restorana za svadbe, samo treba da posetite restoran Kosmaj i vise zaista nista oko toga nemate da brinete.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 03.11.2016. 12:44

Puno je u danasnje vreme kvalitentih restorana za svadbe ali je osnovni problem oko toga da to budu restorani koji mogu da prime dovoljno ljudi. Mada, sada kada bih pravila svadbu za sebe, gledala bih da to bude bas nesto kvalitetno.

Marko Petrovic

Utorak, 13.09.2016. 10:22

Sva sreca pa je u Beogradu u danasnje vreme veoma velika ponuda restorana za svadbe. Uglavnom vecina tih restorana nudi cene po stolici a sama cena zavisi dosta od samog menija.

Dusan Markovic

Utorak, 09.08.2016. 01:19

Veomaj e bitno da strogo vodite racuna o izoru restorana za svadbe. To mora zaista da bude jedan restoran na nivou, kako bi sve bilo kako treba. pri tome, potrebno je da zaista sve bude u najboljem redu.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 08.07.2016. 11:39

Danas u Beogradu postoji na desetine restorana, krenite Zrenjaninskim pute i naci cete ih ko zna koliko. Medjutim, ono sto fali lepo sredjene i dekorisane sale u koje ne treba previse ulagati dekoracije naknadno.