Restorani za svadbe Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Restorani za svadbe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Restorani za svadbe

Najlepši i najsrećniji dan u vašem životu kuca na vrata! O njemu ste maštali dok ste bili u obdaništu, potom kada ste se prvi put zaljubili, a i kada ste diplomirali, zaposlili se i poželeli da zaokružite svoj život... Trenutak venčanja i svadbenog veselja upravo je došao!

 

 

Naravno, morali ste voditi računa o svakom detalju, jer sve mora biti savršeno, baš kao što ste to oduvek zamišljali. Iz tog razloga, veoma je važno u kakvom prostoru, odnosno enterijeru će biti održana vaša svadba, stoga odaberite restorane čija specijalnost jeste upravo organizacija venčanja.

Restorani za svadbe – iskustva

Potrebno je obratiti pažnju na cenu kompletnog menija, a da u tu cenu, pored neograničene konzumacije hrane i pića, bude uključena i kompletna dekoracija svečane sale, profesionalna rasveta (robo mašine, led rasveta), kao i specijalni efekti (balon mašina, dim mašina), kojima upravlja vaš lični lightman; pored toga, u ceni trebalo bi da bude i gostovanje trubača, usluge profesionalnog fotografa, šampanjac i sve ostalo što je potrebno za vaš specijalni dan.

Restorani za svadbe – gde je najbolje?

Veoma je važno koliko gostiju planirate da pozovete na svoje veselje. U skladu s tim, kapacitet sale restorana je presudan. Na primer, postoje restorani koji imaju sale od recimo 180 i 240 mesta, koje se, po potrebi, mogu i spojiti. Možda vam je potreban kapacitet prostora do 500 ljudi, a sa druge strane, moguće da će vam biti dovoljan restoran koji pokriva do 50 mesta. Dakle, sve zavisi od vaših potreba.

 

 

Pošto smo već napomenuli koliko je dekoracija bitna, restorani za svadbe vam nude mogućnost da sami odaberete boje kojima će prostor biti dekorisan. Lepo je kada cvetni aranžmani, zatim ukrašavanje stolova i stolica, kao i detalji na mladinoj venčanici, na neki način, čine harmoničnu celinu. 

Što se tiče izbora hrane, možete kreirati sopstveni meni, ili uzeti neki iz režije odabranog restorana. Obično su u ponudi najmanje tri menija, da svaki gost izabere po svom ukusu. U ponudi je i veliki izbor domaćeg i stranog pića.

Živa muzika je obavezna prilikom svakog svadbenog veselja. Ona će stvoriti posebnu, veselu atmosferu, gde će svi ustati, zaigrati i zapevati, i od vašeg venčanja načiniti vašu ličnu bajku. Gostovanje trubača se, naravno, podrazumeva, jer bez njih nema svadbe.

Potrebno je voditi računa i o krajnje praktičnim stvarima, kao što je izbor restorana koji poseduju sopstveni parking, ili veliku letnju baštu, na primer. 

Izaberite takav restoran koji će ispuniti svaki vaš zahtev, i koji će od vašeg svadbenog veselja načiniti uspomenu za sva vremena.

Restorani za svadbe – cena:

Cena kompletnog menija se kreće u proseku od 19 – 25 evra po osobi, a u istu je uključena neograničena konzumacija hrane i pića, dekoracija sale, rasveta, specijalni efekti, trubači, fotograf, šampanjac...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate restorane ispod teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Zeljana Jeremic
Veomaj e bitno da strogo vodite racuna o izoru restorana za svadbe. To mora zaista da bude jedan restoran na nivou, kako bi sve bilo kako treba. pri tome, potrebno je da zaista sve bude u najboljem redu.
05.09.2017
Ivana Petrovic
Dodju u danasnje vreme restorani za svadbe bukvalno na isto. Veoma je bitno da se odlucite da ga na vreme rezerviste posto u Beogradu i nema bas toliki borj restorana kao sto bi mozda trebao da bude a i to je nesto sto je po meni potpuno normalno.
18.05.2017
Stojance Ristovski
Kako god da pricamo, ovo su veoma dobri i kvalitetni restorani. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.05.2017
Marina Zivkovic
Sva sreca pa postoje u danasnje vreme zaista i vise nego dobri restorani za svadbe.
20.04.2017
Milen Jovanovic
Po pravilu, sto se ovih restorana tice, sigurno je potrebno da se odlucite za kvalitet. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
06.04.2017
Jovana Milinkovic
Po pitanju restorana za svadbe, odmah treba da znate da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
04.04.2017
Filip Milutinovic
Po meni su ovo u svakom slucaju restorani koji treba da imaju neku svoju posbnu cenu u koju je u svakom slucaju najbolje da se sami uverite kako pre tako i kasnije.
21.03.2017
Lea Stankovic
U svakom pogledu su ovo po meni i vise nego zahtevni restorani.
21.03.2017
Mihajlo Nastasovic
pre svega je po meni ovo odlicna vrsta restorana.
01.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, restorani za svadbe su zaista nesto posebno. Sve drugo je mnogo losije resenje.
13.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo su zaista i vise nego posebni restorani. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. SVe drugo je onda naravno daleko manje vazno.
10.02.2017
Marta Dencevic
Osnovni je problem pre svega u tome sto je u danasnje vreme poprilicno tesko da pronadjete pojedine kvalitetn restorane ove vrste u Beogradu.
31.01.2017
Janko Zivanovic
Mogu samo da kazem da je kod ovih restorana, veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.
16.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice ovih restorana, veoma je bitno da potrazite samo one koji su provereni. U tom pogledu se onda sigurno necete pokajati.
27.12.2016
Petar Jankovic
Ipak je ovo jedna posebna vrsta restorana. Ona ipak na kraju slobodno mogu da kazem i nije toliko za svaciji dzep.
09.12.2016
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, u danasnje vreme zaista postoji veoma veliki broj restorana za svadbe, tako da je generalno veoma tesko da se po ovom pitanju odlucite za neki kvalitet. Najbolje je ubedljivo kada imate preporuke za neki restoran.
08.12.2016
Ivan Stojanovic
Koliko samo mogu da vidim, otvaranje restorana za svadbe u danasnje vreme moze da bude bas onako veliki i unosan biznis.
23.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnih restorana za svadbe, samo treba da posetite restoran Kosmaj i vise zaista nista oko toga nemate da brinete.
03.11.2016
Biljana Brankovic
Puno je u danasnje vreme kvalitentih restorana za svadbe ali je osnovni problem oko toga da to budu restorani koji mogu da prime dovoljno ljudi. Mada, sada kada bih pravila svadbu za sebe, gledala bih da to bude bas nesto kvalitetno.
13.09.2016
Marko Petrovic
Sva sreca pa je u Beogradu u danasnje vreme veoma velika ponuda restorana za svadbe. Uglavnom vecina tih restorana nudi cene po stolici a sama cena zavisi dosta od samog menija.
09.08.2016
Dusan Markovic
Veomaj e bitno da strogo vodite racuna o izoru restorana za svadbe. To mora zaista da bude jedan restoran na nivou, kako bi sve bilo kako treba. pri tome, potrebno je da zaista sve bude u najboljem redu.
08.07.2016
Ljubinka Sreckovic
Danas u Beogradu postoji na desetine restorana, krenite Zrenjaninskim pute i naci cete ih ko zna koliko. Medjutim, ono sto fali lepo sredjene i dekorisane sale u koje ne treba previse ulagati dekoracije naknadno.