Restoran Parastosi Orlovača

5.0 | 13 ocena
Ulica: Groblje Orlovača, lokal 25
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Restoran Parastosi Orlovača
Mobilni: 063/
www.parastosiorlovaca.com

O nama

RESTORAN PARASTOSI ORLOVAČA


Restoran Parastosi Orlovača bavi se organizacijom ručkova nakon sahrana, parastosa i daća, po svim verskim i tradicionalnim običajima. U novom, prijatnom i klimatizovanom prostoru našeg restorana pružamo Vam mogućnost da na dostojan način obeležite sećanje na Vaše najmilije.

Kapacitet našeg restorana je 110 mesta u sali na jednom nivou, a posedujemo i dve natkrivene terase sa 30 i 40 mesta koje se koriste u letnjem periodu. Restoran za daće Orlovača nalazi se u okviru tržnog centra, 50 metara od glavnog ulaza i kapela na groblju Orlovača (okretnica autobusa GSP-a 533). Takođe, obezbeđen je adekvatan parking za vozila.

U našoj ponudi nalazi se kompletan mrsni i posni meni, uključujući domaće i strano alkoholno i bezalkoholno piće i kafe, po povoljnim cenama.

POSNI MENI:

aperitiv piće, posne pite, riblja čorba, prebranac sa kupus salatom, tri vrste ribe sa krompir salatom, posni sitni kolači, crna kafa, alkoholno i bezalkoholno piće bez ograničenja. Cena od 850-1.100 dinara.

MRSNI MENI:

aperitiv piće, mrsne pite, predjelo (vrat, pečenica, kulen, šunka, punomasni sir), juneća čorba, mešano roštiljsko meso (krmenadla, pileće belo, pljeskavica, kobasica, ćevap), praseće pečenje, jagnjetina, sezonska salata, sitni kolači, crna kafa, alkoholno i bezalkoholno piće bez ograničenja. Cena od 850-1.350 dinara.

Sa željom da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge, u našem restoranu sve namirnice i hrana su zdravstveno i sanitarno ispravni i provereni. Profesionalno i ljubazno osoblje restorana učiniće da u najamljenom terminu u trajanju od 2 sata, na najbolji način dočekate Vaše goste.

Pored organizovanja parastosa i daća, restoran Parastosi Orlovača otvoren je za sve goste tokom sedam dana u nedelji, u periodu od 08h-17h. U našoj ponudi su topli i hladni napici, piva, vina, sokovi, alkohol...

Restoran za daće Orlovača – Vaš najbolji izbor!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:

063/ 216 865

064/ 614 70 43

Kontakt osoba: Gradimir Trifunović

Restoran Parastosi Orlovača, Groblje Orlovača, lokal 25, Beograd.

Cenovnik

1. Mrsni meni
Od 850 din
2. Posni meni
Od 850 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kosta Savic
  12.11.2016 08:38

  Uslovi su bili veoma korektni,osnovni meni je jako povoljan,sve preporuke.Profesionalno i ljubazno osoblje restorana ucinilo je da u najneomiljenijem terminu u trajanju od dva sata,na najbolji nacin docekamo nase goste.

  Firme u blizini

  Restoran za parastose Groš, Slanački put 19, Lešće, Palilula, Beograd
  Restoran za parastose Etno basta, Slanacki put 31, Lesce, Palilula, Beograd
  Restoran za parastose Vidovdan, Orlovačka 46/1, Groblje Orlovača, Čukarica, Beograd