Etno restoran Stara Vodenica

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - ETNO RESTORAN STARA VODENICA


Etno restoran Stara Vodenica Beograd je prava adresa za sve ljubitelje domaće kuhinje koji pored odlične ponude hrane i pića mogu da uživaju u predivnom ambijentu ispunjenom tradicijom. Na Pančevačkom putu, između Termo dom-a i Nmon-a, smešten je naš i Vaš kutak kao stvoren za opuštanje i predah, daleko od gradske buke i vreve.

U skladu sa svojim imenom, restoran Stara Vodenica uređen je u etno stilu koji kombinuje drvo, kamen, ciglu i druge prirodne materijale. Od ulazne kapije, preko prelepo uređenog dvorišta, do samog restorana, sve odiše porodičnom atmosferom u kojoj se svaki gost oseća dobrodošlo.

Zaštitni znak restorana Stara Vodenica jesu dvorište i bašta prepuni zelenila i raznobojnog cveća koji predstavlja pravu oazu mira i tišine u kojoj ćete sigurno uživati tokom letnjeg perioda. Posebno mesto u našem dvorištu zauzima prelepa fontana čiji žubor umiruje i donosi preko potrebnu svežinu. Uređenim i kamenom popločanim stazama stiže se do restorana koji karakteriše prijatna unutrašnjost sa mnoštvom pažljivo uklopljenih detalja koji daju posebnu toplinu enterijeru.

Stara Vodenica etno restoran nudi veliki izbor najlepših jela domaće kuhinje spremljenih na tradicionalan način i po porodičnoj recepturi. Sa našeg menija posebno preporučujemo raznovrsna pečenja, jela sa roštilja, jela ispod sača pripremljena u zemljanim posudama na žaru, ali i druge specijalitete srpske kuhinje koji će oduševiti sve gurmane.

Pored izvrsne ponude ukusnih jela, restoran Stara Vodenica prepoznatljiv je po izdašnim porcijama, brzoj i profesionalnoj usluzi, kao i pristupačnim cenama. Ako ste u žurbi, postoji mogućnost da Vaše omiljene specijalitete spakujemo u adekvatnu ambalažu, tako da možete da ih ponesete sa sobom na put.

Etno restoran Stara Vodenica Palilula organizuje sve vrste proslava u prelepom prirodnom ambijentu na samo nekoliko kilometara od centra grada. Proslavite Vaše venčanje, rođendan, krštenje ili maturu u našem jedinstvenom etno kutku gde će Vas dočekati profesionalno i ljubazno osoblje koje se trudi da svaki trenutak Vaše svečanosti bude savršen.

U našem restoranu možete poručiti izvrsno pečenje na kilogram za sve proslave koje organizujete u Vašem domu ili radnom kolektivu. Takođe, nudimo mogućnost uslužnog pečenja na ražnju.

Radno vreme:
Svaki dan od 10-00h

Etno restoran Stara Vodenica, Pančevački put 209a, Palilula, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Etno restoran Stara Vodenica
  • Stara Vodenica,
  • Stara Vodenica etno restoran,
  • Etno restoran Stara Vodenica Palilula,
  • Etno restoran Stara Vodenica Beograd,
  • Etno restoran na Paliluli,
  • Etno restoran Stara Vodenica radno vreme