HLADNA PREDJELA | ||
1. Tatar biftek | 1800 5 |
|
2. Boemsko predjelo ( za 2 osobe ) | 2000 5 |
|
3. Plata TABOR ( za 2 osobe ) | 1850 19 |
|
4. Njeguški pršut | 1100 1 |
|
5. Goveđi pršut | 1100 5 |
|
6. Zlatarski sir | 490 1 |
|
7. Mladi sir | 420 1 |
|
8. Kajmak | 490 1 |
|
9. Kozji sir u ulju | 550 0 |
|
10. Urnebes salata | 410 0 |
|
11. Pihtije | 460 1 |
|
12. Maslinke | 310 5 |
|
13. Selekcija sireva | 1100 0 |
TOPLA PREDJELA | ||
1. Pohovana mocarela sa rukolom | 640 0 |
|
2. Suve šljive rolovane u slanini | 490 1 |
|
3. Grilovano povrće Tikvice, patlidžan, paradajz, paprika, pečurke, luk | 600 0 |
|
4. Pečurke na žaru | 520 2 |
|
5. Pohovane pečurke | 540 2 |
|
6. Pohovani kačkavalj | 560 0 |
|
7. Pohovane paprike sa sirom | 560 0 |
|
8. Proja sa sirom | 240 1 |
|
9. Zeljanica | 280 0 |
|
10. Prebranac | 470 0 |
|
11. Pikantni krompir TABOR | 600 1 |
SUPE I ČORBE | ||
1. Teleća čorba | 290 1 |
|
2. Goveđa supa | 280 0 |
|
3. Potaž od povrća | 290 0 |
|
4. Paradajz čorba | 270 0 |
SPECIJALITETI SA ROŠTILJA | ||
1. Ćevapčići | 750 2 |
|
2. Ivanovićevi ćevapi | 950 3 |
|
3. Ivanovićeva mala pljeskavica | 640 0 |
|
4. Pljeskavica | 750 0 |
|
5. Gurmanska pljeskavica | 790 1 |
|
6. Pljeskavica na kajmaku | 850 0 |
|
7. Gurmanski uštipci | 870 1 |
|
8. Leskovački uštipci | 820 0 |
|
9. Domaće kobasice | 750 1 |
|
10. Svinjski file na žaru | 940 0 |
|
11. Bela vešalica | 940 2 |
|
12. Punjena vešalica | 1030 0 |
|
13. Dimljena vešalica | 870 1 |
|
14. Ražnjići | 780 1 |
|
15. Mućkalica | 790 0 |
|
16. Gurmanska vešalica | 1010 7 |
|
17. Mešano meso | 1150 12 |
|
18. Rolovana pileća džigerica | 790 8 |
STEKOVI | ||
1. Biftek na kamenu | 2100 0 |
|
2. Biftek na žaru | 1700 0 |
|
3. Biftek u sosu od borovnice | 1800 0 |
|
4. Peper stek | 1900 0 |
|
5. File minjon sa sosom od pečuraka | 1800 0 |
|
6. Biftek u sosu od gorgonzole | 1990 0 |
|
7. Biftek u sosu od vrganja | 1900 3 |
|
8. Biftek u kari sosu | 1750 1 |
|
9. Biftek u kari sosu | 1750 1 |
|
10. Biftek u sosu od tartufa | 2200 0 |
|
11. Biftek u sosu od 4 vrste bibera | 1900 1 |
|
12. Terijaki biftek | 1800 0 |
|
13. Biftek u 4 vrste sira | 1990 0 |
JELA OD ĆUREĆEG FILEA | ||
1. Ćureći file na žaru | 1000 0 |
|
2. Ćureći medaljoni | 1070 0 |
|
3. Ćureći file u gorgonzola sosu | 1170 1 |
|
4. Ćureći file u kari sosu | 1050 0 |
|
5. Ćureći file u sosu od vrganja | 1170 0 |
|
6. Ćureći file u belom sosu od 4 vrste bibera | 1130 0 |
|
7. Ćureći file sa mlincima u pavlaci | 1200 0 |
|
8. Ćureći file u sosu od tartufa | 1400 0 |
|
9. Ćureće rolnice u paradajzu | 1130 1 |
JELA OD PILEĆEG FILEA | ||
1. Pileći file na žaru | 830 0 |
|
2. Pileći ražnjići | 830 0 |
|
3. Pileći ražnjići sa slaninom | 900 2 |
|
4. Pileći medaljoni | 940 0 |
|
5. Pileći file u gorgonzola sosu | 1040 0 |
|
6. Pileći file u kari sosu | 880 0 |
|
7. Pileći file u belom sosu od 4 bibera | 960 1 |
|
8. Pileći file u sosu od vrganja | 1030 0 |
|
9. Pileća mućkalica | 880 0 |
|
10. Pohovana piletina sa susamom i 3 sosa | 880 0 |
|
11. Pileći file u sosu od spanaća, sušenog paradajza i lešnika | 990 0 |
|
12. Pileći file u sosu od 4 sira | 980 0 |
|
13. Hrskava pileća krilca i bataci | 700 0 |
JELA OD TELETINE | ||
1. Teleće pečenje ispod sača sa pekarskim krompirom | 1400 7 |
|
2. Teleći kotlet sa spanaćem i mladim krompirićima | 1150 0 |
|
3. Teleće rolnice | 1350 0 |
|
4. Teleća natur šnicla sa pekarskim krompirom | 1150 0 |
SPECIJALITETI KUĆE | ||
1. Kosački ražnjići | 1200 2 |
|
2. Vešalica TABOR | 1250 2 |
|
3. Čačanski uštipci | 1050 1 |
|
4. Gurmanski file | 1300 1 |
|
5. Trio ražnjići | 1150 0 |
|
6. Gurmanska plata | 1250 7 |
JELA PO PORUDŽBINI | ||
1. Natur šnicla | 920 0 |
|
2. Pariska šnicla | 920 0 |
|
3. Bečka šnicla | 920 0 |
|
4. Svinjski medaljoni sa pečurkama | 1030 0 |
|
5. Užički medaljoni | 1030 0 |
|
6. Karađorđeva šnicla | 1040 0 |
JELA OD TESTA / RIŽOTO | ||
1. Pene / Taljatele Arabiata | 610 0 |
|
2. Pene / Taljatele u karbonara sosu | 750 0 |
|
3. Pene / Taljatele u sosu od tartufa i šampinjona | 930 0 |
|
4. Pene / Taljatele u sosu od 4 vrste sira | 790 0 |
|
5. Pene / Taljatele sa pečurkama i čili papričicama | 670 0 |
|
6. Rižoto sa povrćem, piletinom i indijskim orahom, terijaki sos i med | 850 0 |
|
7. Rižoto sa gamborima | 1100 0 |
RIBE | ||
1. Lignje na žaru | 1550 0 |
|
2. Pohovane lignje | 1550 0 |
|
3. Losos Terijaki | 1450 0 |
|
4. Losos Sicilijana | 1450 0 |
|
5. File Brancina | 1600 0 |
|
6. Dimljena pastrmka | 1150 0 |