SPECIJALITETI KUĆE | ||
1. Dimljena barena kobasica 400 gr | 500 din 7 |
|
2. Rolovana vešalica 500 gr (svinjski kare, slanina, kačkavalj) | 800 din 6 |
MENI | ||
1. Omlet sa šunkom i kačkavaljem (3/5 jaja) | 190 / 250 din 26 |
|
2. Teleća čorba | 200 din 9 |
|
3. Riblja čorba | 200 din 6 |
|
4. Sveža pastrmka 1 kg | 1.200 din 8 |
|
5. Dimljena pastrmka 300 gr | 700 din 4 |
|
6. Smuđ 1 kg | 1.800 din 5 |
|
7. Barena butkica i kolenica 1 kg | 1.000 din 8 |
|
8. Gulaš porcija (juneći but, svinjska plećka) | 400 din 9 |
|
9. Škembići u saftu | 400 din 10 |
|
10. Dimljena vešalica 400 gr | 600 din 5 |
|
11. Dimljeni svinjski vrat 400 gr | 600 din 5 |
|
12. Dimljena roštilj kobasica 300 gr | 450 din 3 |
|
13. Svež pileći batak 300 gr | 500 din 4 |
|
14. Dimljena punjena vešalica 400 gr (svinjski kare, slanina, kačkavalj) | 700 din 3 |
|
15. Rolovana vešalica 500 gr (svinjski kare, slanina, kačkavalj) | 800 din 3 |
|
16. Pljeskavica na kajmaku 300 gr | 480 din 3 |
|
17. Ćevapi 300 gr | 450 din 5 |
|
18. Ćevapi 1 kg | 1.200 din 4 |
|
19. Mešano meso 1 kg (pljeskavica 250 gr, kobasica 100 gr, dimljeni vrat 200 gr, pileće belo 200 gr, ćevapi 100 gr, ražnjići 150 gr) | 1.200 din 21 |