O nama - NACIONALNI RESTORAN JAHORINA


slika

Nacionalni restoran Jahorina je pravi izbor za sve istinske gurmane koji žele da uživaju u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje. Na našem meniju očekuju Vas autentična nacionalna jela spremljena po tradicionalnim recepturama i na način kako su to naši preci nekada radili.

Enterijer restorana Jahorina uređen je u etno stilu što doprinosi toploj, porodičnoj atmosferi. Duh prošlih vremena ogleda se i kroz pažljivo ukomponovane tradicionalne detalje koji savršeno upotpunjuju ambijent restorana kapaciteta do 100 ljudi. Tokom letnjeg perioda gostima je na raspolaganju i prelepa bašta u kojoj ima mesta za 40 gostiju.

U ponudi restorana Jahorina nalaze se poznati specijaliteti nacionalne kuhinje: razne vrste pečenja, roštilj na ćumur, jela ispod sača, kao i domaća kuvana jela. Prateći stare recepte, naši vrhunski kulinarski majstori, sa mnogo ljubavi i pažnje pripremaju Vaša omiljena jela od najkvalitetnijih namirnica.

Pored autentičnih srpskih jela, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor kvalitetnih domaćih vina i žestokih pića kojima možete da upotpunite Vaš obrok. Sve ljubitelje slatkiša u našem restoranu očekuju izvrsne domaće poslastice po recepturama naših baka.

U jedinstveno uređenom ambijentu restorana Jahorina svakog četvrtka, petka i subote možete se razveseliti uz muziku uživo. Takođe, organizujemo sve vrste proslava do 100 ljudi. Posetite nas i podsetite se najlepših mirisa i ukusa prošlih vremena.

Radno vreme:
ponedeljak – sreda od 09-23h
četvrtak, petak i subota od 09-02h
nedelja od 10-23h

Nacionalni restoran Jahorina, Zaplanjska 26, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Nacionalni restoran Jahorina
  • Restoran Jahorina,
  • Nacionalni restoran Jahorina,
  • Restorani nacionalne kuhinje na Voždovcu,
  • Restorani domaće kuhinje Voždovac,
  • Restoran Jahorina Beograd,
  • Restoran Jahorina radno vreme