O nama - ZVEZDA LOUNGE BAR


Zvezda Lounge Bar predstavlja luksuzan objekat smešten na jedinstvenom mestu u Beogradu, na stadionu Crvene Zvezde. Restoran na Marakani pruža jedinstven ugođaj svojim posetiocima, da uz omiljeno jelo ili piće istovremeno uživaju u pogledu na najveći srpski stadion.

Lounge Bar Zvezda po svom enterijeru, ugođaju i udobnosti može se uporediti sa sličnim objektima na najvećim stadionima Evrope. Uz ručak ili večeru možete uživati sa prijateljima, poslovnim partnerima, članovima Vaše porodice, u prijatnom ambijentu i uz ljubazno i profesionalno osoblje koje Vas uvek čeka sa osmehom.

Ukoliko ste ljubitelj nacionalne kuhinje, restoran Crvena zvezda nudi Vam veliki izbor domaćih specijaliteta pažljivo odabranih i pripremljenih od strane vrhunskih kulinarskih majstora. Takođe, naši kuvari su uvek inspirisani da Vam uz ukusan obrok domaće ili internacionalne kuhinje, preporuče i pravi izbor vina ili odgovarajućeg pića, koje će u Vam probuditi sva čula ukusa.

Deo restorana su i VIP lože stadiona Crvene zvezde, u kojima možete osetiti istorijski vremeplov sportskih i javnih ličnosti koje su boravile u našem restoranu, a koje su ostavile istorijski pečat na našoj sportskoj sceni. Takođe, postoji mogućnost posete Muzeju koji se nalazi nadomak Zvezda Lounge bara u kome ćete se upoznati se sa bogatom i uspešnom istorijom najvećeg sprskog kluba.

Zbog svoje posebnosti, restoran na Marakani je idealno mesto za sva Vaša korporativna druženja, poslovne bankete, promocije, privatne proslave... Ono što je novo kod nas je i mogućnost proslave dečijih rođendana u Zvezda Lounge baru.

Autentična i originalna bašta, jedinstvenost enterijera i VIP loža sa pogledom na stadion i teren naše Marakane, nateraće Vas da se uvek iznova i iznova vraćate u restoran Crvena Zvezda. Vaše je samo da izaberete da li želite da uživate u ispijanju prve jutarnje kafe, popodnevnom ručku ili večernjem izlasku kod nas.

Ukoliko želite da iznenadite dragu osobu ili proslavite Vaše venčanje, momačko veče, rođendan, krštenje ili pobedu u derbiju, u jedinom Zvezdinom restoranu u Beogradu, Lounge Bar Zvezda će učiniti sve da se osećate kao zvezda!!!

Zvezda Lounge Bar, Ljutice Bogdana 1a, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zvezda Lounge Bar
  • Restoran Crvena zvezda,
  • Restoran na Marakani,
  • Zvezda Lounge bar,
  • Zvezda Lounge Bar radno vreme