Dodaj firmu

Cenovnik za Restoran Caruso - Restoran Caruso

4.9 | 14 ocena
Član 4 godine
HLADNA PREDJELA
1. Kuver
150 rsd
2. Predjelo "Caruso" - njeguška pršut, goveđi pršut, ementaler, plavi sir, mladi sir, pate od čvaraka
1.650 rsd
3. Pladanj sireva
1.050 rsd
4. Tatar biftek
1.650 rsd
5. Hladan biftek "Caruso" - sitno seckani biftek, sos od pavleke i rena, puter
1.650 rsd
6. Dry aged beef carpaccio - blago dimljeni odležali ramstek na rukoli sa emulzijom tartufa, konjaka i maslinovog ulja
1.150 rsd
7. Carpaccio od hobotnice - marinirana hobotnica sa honey dresingom i salsom od paradajza, maslina, rukole
1.150 rsd
8. Carpaccio od lososa
920 rsd
9. Supa/Čorba/Potaž dana
300 rsd
10. Pecivo - lepinjice, bageti, regenart hleb, proja
100 rsd
11. Cezar salata
890 rsd
12. La Miraz salata - mix zelenih salata, biftek, crveni kupus, paprika, šargarepa, šampinjoni, dressing
980 rsd
13. Salata sa grilovanim sirom i kruškama - mešane mlade salate, brusnica, golica, čeri, dressing od meda
890 rsd
14. Salata sa hrskavim gamborima - gambori u tempura, semenu lana, bademi u crnom susamu, mešane mlade salate, hrskava pršuta i čili ajoli
1.250 rsd
15. Caruso salata - mix zelenih salata, crveni kupus, nadandža, lignje na grilu, sir u maslinovom ulju, dressing
1.120 rsd
16. Salata sa cveklom i piletinom - cvekla, kozji sir, bebi spanać, apetisani, piletina
920 rsd
17. Kapreze salata
750 rsd
TOPLA PREDJELA
1. Grilovani kozji sir sa pohovanim maslinama
920 rsd
2. Grilovani tanjir sa rendanim tartufima
820 rsd
3. Panko paprika - pečena paprika punjena sa fetom i kulenom i pohovana u panko prezlama
560 rsd
4. Brusketi sa pršutom/lososom
640 rsd
5. Feta u pršuti na grilovanim tikvicama
810 rsd
6. Pasta di mare - pasta sa morskim plodovima
1.320 rsd
7. Pasta sa safranom - pasta, gambori, tikvice u sosu od safrana i narandže
1.250 rsd
8. Pasta sa pršutom i tartufima
1.050 rsd
9. Pasta sa piletinom i suvim vrganjima
950 rsd
10. Pasta "Santa Lucia" - biftek, pršuta, suvi vrganji, neutralna pavlaka
1.150 rsd
11. Rižoto sa tri vrste pečuraka
1.020 rsd
12. Rižoto nero - crni rižoto sa sipom i dimljenim lososom
1.320 rsd
13. Rižoto sa lososom
980 rsd
GLAVNA JELA
1. Karađorđeva šnicla
1.100 rsd
2. Gurmanska pljeskavica - sa restovanim krompirom, grilovanim sirom, hrskavom slaninom i jajetom
980 rsd
3. Pauflek u sosu od guščje džigerice - povrće na maslinovom ulju
1.050 rsd
4. Butkica u tempuri - sa satarašom, kajmakom, rukolom i suvim šljivama
1.050 rsd
5. Fileto di majale - svinjski file sa mocarelom i pršutom, taljatele sa pečurkama
1.100 rsd
6. Svinjska rebarca - rebarca, aromatični krompir, pršuta, feta i barbacue sos
1.050 rsd
7. Saltimboca ala romana - svinjski file sa pršutom u sosu od belog vina, krompir sa rukolom
1.100 rsd
8. Sporo kuvana juneća kolenica - sa sosom od rena i grilovanim krompirom
1.220 rsd
9. Beef chily - biftek u pikantnom terijaki sosu sa hrskavim povrćem i nudlama
1.220 rsd
10. Ćuretina u korici vrganja - njoke u sosu od brokolija, parmezana i limuna
1.350 rsd
11. Ćuretina sa dimljenim sirom i pršutom - ćureći file, njoke, sos od dimljenog sira, pršute i neutralne pavlake
1.150 rsd
12. Piletina "Caruso" - pileći medaljoni sa kajmakom i šunkom u sosu od sira, hrskavo povrće i krompir
1.100 rsd
13. Njeguški stek - pileći file, pršuta, sir, riža sa safranom i grilovani krompir, slatko ljuti sos
1.080 rsd
14. Jagnjeći kotleti - francuski pire, blitva
1.950 rsd
STEKOVI
1. Biftek na žaru - hrskavo povrće i francuski pire
1.750 rsd
2. Biftek "Caruso" - biftek, aromatizovani biftek, paprika i trikolore
1.890 rsd
3. Punjeni biftek - biftek punjen pilećom džigericom, kiselim krastavcima, lukom, preliven sosom od vrganja
1.800 rsd
4. DRY aged 30 dana odležala rozbratna kg
5.600 rsd
5. DRY aged 30 dana odležali t-bone stek kg
5.400 rsd
6. Sos po izboru
250 rsd
RIBA
1. Losos na žaru- krompir i rukola
1.350 rsd
2. Losos sa šparglom i pršutom- taljatele milaneze
1.450 rsd
3. Hrskavi losos- file lososa, mix zelenih salata sa kruškom, lešnik, indijski orah, badem i crni susam
1.450 rsd
4. Dimljena pastrmka- dalmatinsko varivo
1.150 rsd
5. Brancin/Orada kg
3.700 rsd
6. Lignje na žaru
1.320 rsd
7. Punjene lignje
1.580 rsd
8. Crvena buzara- gambori, dagnje, crvena salsa
1.780 rsd
9. Riblji tanjir - file brancina i orade, lignje, gambori, hrskavo povrće u terijaki sosu, dalmatinsko varivo, pasta sa morskim plodovima
4.700 rsd
SALATE
1. Srpska salata
340 rsd
2. Šopska salata
340 rsd
3. Grčka salata
380 rsd
4. Sezonska salata
300 rsd
5. Pečena paprika
300 rsd
6. Ljuta paprika
200 rsd
7. Tarator salata
350 rsd
8. Cvekla salata
320 rsd
9. Paradajz sa sirom
350 rsd
10. Mix zelenih salata
340 rsd
DEZERTI
1. Čiz kejk
310 rsd
2. Čoko tart
330 rsd
3. Francuski kolač sa jabukom
350 rsd
4. Čokoladni sufle
400 rsd
5. Parfe
260 rsd
6. Palačinke
310 rsd
7. Ananas sa belom čokoladom
350 rsd
8. Voćni tanjir
300 rsd

Za dnevnu ponudu informisati se kod osoblja

Idi na vrh strane