Restoran Kovač

  • 3
4.93 | 114 ocena

Vinsko vece vinarije Jelić u restoranu Kovač

Cena: od 4.800 din.
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Vinsko vece vinarije Jelić u restoranu KovačŠifra proizvoda:od 4.800 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Vinsko vece vinarije Jelić u restoranu Kovač

Vinsko vece vinarije Jelić u restoranu Kovač

Čast nam je da vas obavestimo da će nakon letnje pauze u restoranu Kovač ponovo krenuti nova sezona vinskih večeri u okviru manifestacije "Naša Lepa Srbija " .

Povratak hedonističkim vinskim putovanjima uz najbolju hranu I srpske melose započećemo u Pocerskom regionu.

Ovoga puta restoran Kovač biće gost vinariji Milijan Jelić , a manifestacija će se održati 24. septembra od 20h.

Kao tradicija “Naše lepe Srbije” nalaže,za ove večeri rezervisan je utorak. Ovoga puta u utorak 24. septembra uživaćemo u vinima Vinarije Milijan Jelić.


Nešto o vinariji Jelić

Birajući drugačiji put, porodica Jelić vinsku priču započinje 2002. godine, između četiri reke i četiri planine, na mitskim obalama Panonskog mora u blizini Valjeva. Tu nastaje vino koje ona danas proizvodi, koristeći poslednja vinarska dostignuća današnjice, a neguje ga onako kako su to činili naši preci... duboko pod zemljom ispod pitomih brda na kojima se i rađa.

PREPORUČENI MENI TOKOM MANIFESTACIJE

Restoran Kovač je kao i obično, pažljivo osmislio MENU koji će pratiti odabrana vina:
BELA VINA

I gang:
Milijan Jelić podrum, vino Eva
Meni: Beli rižoto sa tri vrste pečuraka, limunska nota sosa, posut drobljenim pečenim
lešnikom

II gang:
Milijan Jelić podrum, vino Morava
Meni: Tagliata od pilećeg belog mesa, sous - vide stil, na dolar krompiru prelivena sosom od
kiselih jabuka i servirana sa povrćem verde

CRVENA VINA

III gang:
Milijan Jelić podrum, vino Kameničanka
Meni: Jagnjeći but sa sosom od brusnica uz pire od karfiola i krompira posut pečenim kimom

IV gang:
Milijan Jelić podrum, vino Millennium
Meni: Srneći gulaš serviran sa domaćim hlebom sa orasima i svežom smokvom

V gang:
Milijan Jelić podrum, vino Mammoth
Meni: Marinirani zapečeni file lososa u crvenom vinu, balsamico sirću i sosu od limete,
serviran sa štapićima od integralnog brašna u susamu
Mini krempita slatki završetak večere.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani