Bulevar Oslobodjenja 221, Voždovac, Beograd
Ocena firme
4.93 | 115 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Naša lepa Srbija - Vladimir Budimir din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Naša lepa Srbija - Vladimir Budimir

Naša lepa Srbija - Vladimir Budimir

Najava manifestacije „Naša lepa Srbija“ za utorak 11.jun. Ovaj put predstavljamo vinariju Budimir

IZVEŠTAJ SA VINSKE VEČERI - VINARIJA BUDIMIR

NAŠA LEPA SRBIJA – VINSKO VEČE „VINO BUDIMIR“

I ovaj utorak 11. jun bio je u znaku “NAŠE LEPE SRBIJE”. Kovačeve vinske večeri opet su okupile fantastične goste i ostavile iza sebe još jednu noć za pamćenje.

Uparili smo našu hranu sa vinima Vino Budimir i napravili spektakl ukusa. Gangovi i nova poznanstva su se nizali, vino se točilo a atmosfera je bila izuzetna. Kao i obično, vrhunac večeri su bili raspevani gosti, čija je pesma sada već lajtmotiv “NAŠE LEPE SRBIJE”.

Veče smo otvorili deda Budinom lozom od tamjanike i predjelom : goveđa pršuta, juneći sudžuk, kopaonički kačkavalj, beli sir.

Prvo vino u kojem smo uživali bilo je Tamjanika Budimir. Ovo vrhunsko belo vino modernog i egzotičnog stila uparili smo sa domaćom projom sa duvan čvarcima i kajmakom i rolovanim rozbifom punjenim kiselim povrćem. Treći gang je otvorilo belo vino Vera Reserve. Ovo meditativno vino savršeno se uklopilo sa grilovanom ćuretinom prelivenom sosom od plavog sira i oraha na pečenom krompiru. Vođeni pričom našeg vinskog gosta, prešli smo na roze vino Triada Rose Budimir. Vino boje letnjeg zalaska sunca ispreplitalo se sa Kovačevim ukusima fileta losos pastrmke u suncokretu preliveni sosom od nara na mladom spanaću. Otkoštenu prasetinu na salati od rotkvica, mladog luka i rena pratio je izvanredni Prokupac boje Lila.

Putovanje po blagorodnoj župskoj zemlji završili smo crvenim vinom SVB Rosa i odreskom od telećeg špikovanog šola sa grilovanim vrganjima.

Bio je to još jedan izvanredan utorak “Naše lepe Srbije” koja vam sprema još niz divnih putovanja srpskom zemljom i vinskim putevima.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani