Restoran Kovač

  • 3
4.93 | 114 ocena

Naša lepa Srbija - vinsko veče u restoranu Kovač

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Naša lepa Srbija - vinsko veče u restoranu Kovač din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Naša lepa Srbija - vinsko veče u restoranu Kovač

Naša lepa Srbija - vinsko veče u restoranu Kovač

Šumadijski region

Očuvanje srpske tradicije kroz hranu, piće i muziku je važan, a, ujedno, i prijatan zadatak kojeg se restoran Kovač sa radošću prihvatio. Hrana i piće za čoveka su, kroz istoriju, bili mnogo više od pukog održanja života. Imajući to u vidu, naš restoran je odlučio da prezentovanjem tradicionalne, narodne kuhinje i kvalitetnih, srpskih vina, predstavi naše pojedine regione, njihovu lokalnu boju i karakter.
Večeri u restoranu Kovač okupiće ljude koji cene našu tradiciju i uživaju u bogatstvu i raznolikosti srpskog identiteta. Računamo na lepu energiju koju će proizvesti mirisi i ukusi sa naših starih trpeza uz čašu odabranog vina, koje slovi kao piće za ljude od stila.
Rituali vezani za hranu i piće oduvek su bili privlačni i imali moć da stvaraju specifične veze među ljudima. Zato će naše gastronomsko putovanje kroz regione Srbije svima pružiti nezaboravan užitak. Naravno, muzika je neizostavan pratilac svih radosnih okupljanja. Restoran Kovač će Vas, kroz određeni region provesti uz autentični melos što će na najlepši način upotpuniti ovaj vrhunski doživljaj.
Ono što će ovo veče razlikovati od sličnih poseta restoranu biće prisustvo vlasnika vinarije, enologa. Gosti će, u opuštenoj i svojevrsno prisnoj atmosferi moći da se upoznaju sa ekskluzivitetom ovog umeća i veštinama vinskog stručnjaka. Uz druženje i intimu koja se stvara među ljudima, koji slično misle i imaju slična interesovanja, pričaće se o gajenju i kultivisanju vinove loze, proizvodnji i čuvanju vina.
Na Vama je samo da sa sobom ponesete dobru volju i izvrsno raspolozenje.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani