Restoran Kovač

  • 3
4.93 | 114 ocena

Atmosfera sa drugih vinskih večeri “Naša lepa Srbija” u restoranu Kovač

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Atmosfera sa drugih vinskih večeri “Naša lepa Srbija” u restoranu Kovač din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Atmosfera sa drugih vinskih večeri “Naša lepa Srbija” u restoranu Kovač

U utorak, 30. aprila održano je drugo vinsko veče “Naša lepa Srbija” u restoranu Kovač.
Nakon Šumadije, restoran je svoje goste odveo u Bačku i Palićko vinogorje. Gost i vodič večeri bila je Vinarija Zvonko Bogdan sa Lajošem Čakanjem i njegovim sinom Andorom na čelu. Njihovu priču je od nastanka pratio čovek koji najlepše spaja ljude, vino, konje i pesmu- Zvonko Bogdan. Bilo je jasno da će se pojaviti i na vinskoj večeri sa širokim osmehom i dobrom pesmom. Svi koji ga vole, znaju da Zvonko ne ide nigde bez tamburaša, koji su pravili sjajnu atmosferu dok se točilo vino i iznosila hrana.
Porodica Čakanj je sa enolozima predstavila Pinot Grigio, Pinot Blanc, Chardonnay, Rose Sec i Cuvee no.1.
Restoran Kovač je i ovu priču ispratio kao pravi domaćin, pažljivo birajući gastronomske specijalitete ovog dela Vojvodine. Autentična jela starih trpeza pripremljena su na savremen način i pažljivo uparena sa vinima. Pinot Grigio je pratila lagana salata sa piletinom i krutonima kao uvertira za ono što kasnije sledi. Pinot Blanc je bio u pratnji grilovanog fileta smuđa sa bešamel sosom i kotletom dimljenog šarana sa pireom od šargarepe. Posle ribljih specijaliteta, došao je red i na sač teleća rebrarca i polutku krompira iz rerne. Cuvee No. 1 je dostojanstveno ispratio svog para u hrani.
Veče je otišlo u “folder nezaborava”, a restoran Kovač nastavlja putovanje. U okviru manifestacije „Dani makedonske tradicije“, „Naša lepa Srbija“ će, na kratko, preći granice i spustiti se do Kavadaraca. Gost i vodič će biti vinarija „Stobi“. Biće to čaroban spoj vina, hrane i muzike iz Srbije i Makedonije.
Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani