Dodaj firmu
Uživajte u slobodnom vremenu!

Iskoristite lepo vreme, uskoro nam dolaze hladni dani. Provedite vreme na otvorenom, posetite neki od omiljenih restorana u gradu i uživajte u ukusu Vaše omiljene hrane.

Uživajte u slobodnom vremenu!
Uživajte u zdravim i ukusnim specijalitetima!

Ako želite da uradite nešto lepo za voljenu osobu ili celu porodicu, priuštite im iznenađenje u vidu prijatnog i zabavnog izlaska!

Uživajte u zdravim i ukusnim specijalitetima!
Provedite lep vikend!

Šta planirate ovog vikenda? Da li vikendom obično odmarate ili se zabavljate? Odgovor na ovo pitanje zavisi od uticaja različitih faktora ali i od životnog doba. Ne zaboravite, ako ste mladi duhom, bićete mladi zauvek!

Provedite lep vikend!
Uživanje za vikend!

Vikendom imamo više vremena za porodicu i prijatelje, pa želimo da nam porodični ručak ispuni očekivanja i da osim dobre hrane provedemo i prijatno vreme sa ljudima koje volimo.

Uživanje za vikend!
Neodoljivo ukusno!

Ukoliko ste ljubitelj dobrog zalogaja, ovog vikenda ćete teško odoleti ukusnim specijalitetima koji su na popustu, a koje su za Vas izdvojili zaposleni na portalu navidiku.rs.

Ručajte u bašti svog omiljenog restorana!

Još jedan vikend je pred nama, iskoristite ga na najbolji način! Sve obaveze ostavite po strani i posetite neko od beogradskih kupališta.

Samo za ljubitelje dobrog zalogaja!

I ovog vikenda pripremili smo sjajne akcijske ponude za Vas! Najbolji kuvari beogradskih restorana spremaju Vaše omiljene specijalitete i poslalstice po super cenama!

SAOPŠTENJE SA SAJMA TRADICIONALNE HRANE I VINA GOOD FOOD & WINE FESTIVALA

Više od 80 izlagača iz Srbije i regiona na Sajmu tradicionalne hrane i vina „Good Food & Wine Festivala“ na Sava Promenadi

Najbolje akcije u restoranima su ponedeljkom!

Ako Vam ponedeljak i nije baš omiljeni dan, evo kako možete da se razvedrite. Nakon radnog dana, okupite porodicu i prijatelje i pravac u omiljeni restoran!

Evo kuda kada ogladnite!

Posetite omiljeni restoran i provedite prijatno vreme u boemskoj atmosferi uz voljene. Najbolja jela za Vas pripremaju kulinarski majstori.

Idi na vrh strane