Ne može se poreći da u današnjem poslovnom svetu postoje neizvesnosti i promenljivi periodi, a restorani nisu imuni na njih. Nikada do sada nije postojala veća pretnja za restorane i rizik po njihov opstanak.
Ne može se poreći da u današnjem poslovnom svetu postoje neizvesnosti i promenljivi periodi, a restorani nisu imuni na njih. Nikada do sada nije postojala veća pretnja za restorane i rizik po njihov opstanak.
Restoranska industrija je veoma razvijena i potencijalnim restoranima nudi čitav niz mogućnosti.
Menadžeri restorana rade pod velikim pritiskom, zahtevne poslove koji uključuju mnoštvo zadataka.
Marketing je živa stvar koja je stalno podložna promenama. Kao i u svemu ostalom i brendiranje restorana se dramatično promenilo tokom godina. Ono što je funkcionisalo pre 10 godina, pa čak i prošle godine, obično više ne funkcioniše.
Kako sve veći broj potrošača odlazi na internet, restorani imaju izazov da uskoče u nove trendove poslovanja. Dostava hrane za neke restorane je jedina opcija kako bi mogli da održe poslovanje, zato je važno da se suoče sa izazovima koji ih čekaju na tom putu.
U restoranskoj industriji ovih dana vlada neverovatna konkurencija. Potrošači sada imaju više izbora nego ikad ranije.
Trenutno su teška vremena i lokalni restorani se bore sa stalno promenljivim ograničenjima koja su postavljena u njihovoj branši kako bi pomogla zaustaviti širenje COVID-19.
Kako je sezona praznika u punom jeku, savršeno je vreme da poklonite svojim gostima nekoliko sezonskih stavki menija i učinite im praznike čarobnim.
Najbolje cene u restoranima su ponedeljkom! Koji god restoran da odaberete nećete mnogo pogrešiti.
Provedite ovaj vikend u krugu porodice i prijatelja! Iskoristite lepo vreme i prošetajte. Odmorite se od užurbane svakodnevice. Svratite u neki od naših najlepših etno restorana i natenane uživajte.