Najukusnija jela po SUPER cenama!

U Vašem omiljenom restoranu možete naručiti specijalitete koje obožavate. Ako Vaši ukućani imaju različite želje kada je hrana u pitanju, na pravom ste mestu. Svako može da naruči baš ono što mu se jede.

Zašto odabrati italijanski restoran?

S vremena na vreme su u modi različite kuhinje, odnosno jela, koja su karakteristična za neke zemlje. Tako je italijanska kuhinja naravno i u našoj zemlji doživela ekspanziju.

Rizik za restorane u budućnosti

Ne može se poreći da u današnjem poslovnom svetu postoje neizvesnosti i promenljivi periodi, a restorani nisu imuni na njih. Nikada do sada nije postojala veća pretnja za restorane i rizik po njihov opstanak.

Pravila bontona u restoranima

Ukoliko posmatrate goste u bilo kom restoranu, vrlo lako ćete moći da uočite ko je naučio kako treba da se ponaša za stolom, a ko nije.

Ovog ponedeljka uživajte u najukusnijim jelima!

Ručak u restoranu Vas može koštati jeftinije nego kod kuće! Pred Vama su kuponi kojima ostvarujete super popuste u restoranima i fast food objektima.

Šta bi trebalo da znate pre nego što otvorite svoj restoran?

Restoranska industrija je veoma razvijena i potencijalnim restoranima nudi čitav niz mogućnosti.

Koje kuhinje sveta se smatraju egzotičnim?

Nije nepoznato da ima ljudi, koji jednostavno ne žele da probaju nova jela. Njima je sasvim normalno da restorani Beograd budu fokusirani na nacionalnu kuhinju.

Neodoljivi zalogaji po fenomenalnim cenama!

Ne očajavajte zbog kraćeg radnog vremena u kafićima i restoranima ovog vikenda. Mi imamo rešenje! Sada možete naručiti Vaše omiljeno jelo i u fast food objektima i u krugu porodice ručati kod kuće specijalitete kao iz luksuznih restorana.

Ručak za sve!

Ovog vikenda uživajte u čarobnim ukusima koje za Vas pripremaju kuvari u dobro poznatim restoranima! Osmislite ovaj vikend, izaberite društvo i odmorite se na pravi način.

Stvari koje rade efikasni menadžeri restorana

Menadžeri restorana rade pod velikim pritiskom, zahtevne poslove koji uključuju mnoštvo zadataka.

Šta planirate za danas?

Danas je Dan državnosti. Većina će ovaj praznik obeležiti neradno. Ukoliko ste ostali u gradu i razmišljate na koji način da organizujete dobar provod, a da Vas to ne košta puno, na pravom ste mestu!

Ovaj ponedeljak ćete obožavati!

Ako je i Vama danas neradni dan, iskoristite ga na pravi način! Hteli biste da provedete zabavan dan u društvu prijatelja, ali nemate mnogo novca na raspolaganju?

Komentari posetilaca

16.10.2020
Neregistrovan korisnik

Često jos i kazu da Michelinovu zvezdicu ne dobija restoran nego je nosi kuvar tog restorana, posto je on ujedno i glavni i odgovorni za tu kuhinju. Desavalo se da restoran ima zvezdicu pa kada promeni kuvara sledeci put izgubi tu zvezdicu i to je bila cesta pojava. Sto ne znaci da je izgunbio restoran zvezdicu zato sto je kuvar otisao i napustio objekat, vec zato sto drugi novi koji je dosao na njegovo mesto verovatno ne ispunjava te uslove i ima slabiji kvalitet, pa je zato odatle i ta izreka da ocenu tj zvezdicu nosi kuvar a ne restoran