Dodaj firmu
Izaberite restoran i uživajte u vikendu!

Restoran Tri papričice će Vas osvojiti pravim rečnim domaćim ambijentom, baštom na vodi i neodoljivim pogledom. Za potpun ugođaj, pored ukusne i sveže hrane, pobrinućete se profesionalno i ljubazno osoblje i prijatan ambijent.

Izaberite restoran i uživajte u vikendu!
Carstvo dobrih ukusa i povoljnih cena!

Dobrodošli u carstvo dobrih ukusa i neverovatno povoljnih cena! Vikendom izdvajamo za Vas kupone za vrhunske ugostiteljske specijalitete u poznatim Beogradskim restoranima.

Carstvo dobrih ukusa i povoljnih cena!
Ručajte u omiljenom restoranu po super ceni!

Zašto ne biste sebi priuštili lep ugodjaj i ukusan obrok nakon završenog posla? Ovog puta, pripremili smo fenomenalne akcijske ponude na izvrsna jela koja za Vas pripremaju najbolji kuvari poznatih beogradskih restorana!

Ručajte u omiljenom restoranu po super ceni!
Najbolji popusti u beogradskim restoranima!

Predstavljamo Vam najuksnije obroke kojima ni oni na rigoroznim dijetama nisu uspeli odoleti.

Najbolji popusti u beogradskim restoranima!
Porodični ručak na vidiku!

Pravi je trenutak da napravite pauzu i da se odmorite uz primamljivu ponudu beogradskih restorana. Pred Vama su kuponi kojima ostvarujete popuste na ukusne specijalitete koje za Vas pripremaju vrhunski kuvari. Toplo Vam preporučujemo riblju čorbu po specijalnoj ceni, kao i šarana u restoranu Tri papričice, koji se nalazi na šetalištu 25. maj.

Vrhunski specijaliteti u beogradskim restoranima!

U beogradskim restoranima sa dugogodišnjom tradicijom i vrhunskom uslugom i ovog vikenda možete uživati sa porodicom i prijateljima u specijalitetima po fenomenalnim cenama! Izbor je na Vama: jela po porudžbini, roštilj, specijaliteti od morskih i rečnih plodova, pice, paste, divljač, kuvana jela...

Evo šta je danas na meniju u omiljenim beogradskim restoranima!

Vikendom za Vas pripremamo kupone za vrhunske ugostiteljske specijalitete u poznatim Beogradskim restoranima. Ako i Vi volite da organizujete druženje sa porodicom i prijateljima vikendom, onda su kuponi koji su pred Vama pun pogodak! Vrsni kuvari i danas pripremaju Vaša omiljena jela!

Srećan Vam 1. maj!

Praznik rada se tradicionalno proslavlja 1. maja u celom svetu. U našem narodu, običaj je da se porani, i u prirodi sa dragim ljudima uz logorsku vatru i roštilj proslavi ovaj praznik.

Najslađe se jede u omiljenom restoranu!

Kada je ručak u nekom od Vaših omiljenih beogradskih restorana u pitanju - zaboravite na dijete, važno je da uvek jedete u pravom društvu, prijatnoj atmosferi i sa apetitom. Ako vodite računa o kilogramima, ne zaboravite na važno pravilo: količina jeste bitna.

Idi na vrh strane