Mala Soča restoran

  • 1
  • %
0.00 | 0 ocena

MALA SOČA - RESTORAN


Mala Soča je restoran domaće hrane i mesto vašeg uživanja u ukusima srpskih i crnogorskih specijaliteta koje pripremamo na tradicionalan i orginalan način.

U ponudi imamo veliki izbor jela, predjela, roštilja, a posebno smo ponosni na teletinu pripremljenu ispod sača. Teletina ispod sača je ukusna, sočna i meka. Tako pripremljena teletina je u našem meniju glavno jelo. I to naravno nije jedino na šta smo ponosni, pa u ponudi za Vas imamo i jagnjetinu na kajmaku. Ovaj specijalitet je, takođe, hit među našim gostima.

Pored teletine ispod sača i jagnjetine u kajmaku, u ponudi imamo i klasičan izbor jela sa roštilja - ćevape, vešalicu...

Mi se trudimo da Vam ugodimo i verujemo da ćete uživati u ukusima jela koje naši iskusni kuvari pripremaju. Ako nas jednom posetite, sigurni smo, da ćete rado dolaziti kod nas.

Pored domaće hrane Mala Soča, naravno, ima i bogatu ponudu pića različitih vina, piva, rakija, sokova...

Mala Soča - restoran je klimatizovan, a naše osoblje je ljubazno i profesionalno, i uvek nastoji da ugodimo našim dragim gostima.

Restoran Mala Soča drži do tradicije, gostoprimstva, higijene, u šta ćete se uveriti kada nas posetite. Nalazimo se u Ulici Vojvode Skopljanca 29, u neposrednoj blizini predratnog restorana "Soča" u kome se decenijama pripremala domaćinska hrana.

Pozivamo Vas da nas posetite i da uživate u domaćinskoj i prijatnoj atmosferi našeg restorana, kao i u ukusima naših specijaliteta. A kada nastupe lepi dani možete se gostiti i u bašti našeg restorana.

Dobro došli!

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: od 8 do 22 h
Subota: od 10 do 22 h

Email: kendo@verat.net

Mala Soča - restoran, Vojvode Skopljanca 29, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

17.06.2019 03:21
Jelena Vujanovic Jelena Vujanovic
Prijatan ambijent Usluga odlicna i preukusna hrana Sve pohvale
13.06.2019 07:13
Pavle Kostic
Izvanredan restoran! Odlična hrana, visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Probrani specijaliteti koji se retko služe na drugim mestima u Beogradu. Ambijent je prijatan, pomalo neobičan ali odmeren, tako da je pogodan i za poslovne sastanke ali i za privatne izlaske. Za svaku preporuku!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mala Soča restoran
  • Mala Soča restoran,
  • Restoran Mala Soča Voždovac,
  • Restorani na Voždovcu,
  • Restorani domaće kuhinje Mala Soča,
  • Mala Soča Beograd,
  • Mala Soča restoran radno vreme