Vratite se na mobilnu verziju sajta
Lorenzo i Kakalamba restoran ( 5.0 ) broj glasova: 27 4

Lorenzo i Kakalamba restoran

Adresa: Cvijiceva 110, Beograd

Opština: Palilula

Grad: Beograd

Kontakt

Tel: 011/329 XXX011/329 53 51kliknite na XXX da vidite ceo broj

Mob: 064/808 XXX064/808 78 06kliknite na XXX da vidite ceo broj

mts

Osnovni proizvodi/usluge: Lorenzo i Kakalamba cenovnik, Lorenzo i Kakalamba restoran cene cena, Lorenzo i Kakalamba restoran jelovnik, Lorenzo & Kakalamba meni

  • Hladna predjela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Kakalamba predjelo (za 2 osobe) pirotski kačkavalj, pirotski beli sir, pečenica, goveđa pršuta, trljana salata, domaći ajvar 1480 rsd
  • 2 Lorenzo predjelo (za dve osobe) bruskete sa paradajzom i bosiljkom, toskanski krostini sa pilećom džigericom, italijanska pršuta i kobasica, pekorino sir sa pikantnim jagodama 1490 rsd
  • 3 Srbija 100% (peglana kobasica, duvan čvarci, ajvar, domaći kajmak) 1480 rsd
  • 4 FIRENCA VS. PIROT ( delikatesna toskanska kobasica i peglana pirotska kobasica od čistog mesa, toskanski pekorino i pirotski kačkavalj ) 1800 rsd
  • 5 LJUTI POČETAK ( ljutenica, ljuti domaći ajvar, trljana salata ) 620 rsd
  • 6 PIROTSKI BELI MRS ( kozji sir, pirotski sir mešanac, pirotski kačkavalj, domaći kajmak ) 710 rsd
  • 7 TANJIR ITALIJANSKIH SIREVA ( gorgonzola, asiago, pekorino, parmezan ) 1120 rsd
  • 8 GOVEĐI KARPAĆO SERVIRAN SA DIMLJENOM SALATOM I KLICAMA 1250 rsd
  • 9 UBISTVENI TATAR BIFTEK (slika sa 007 pistoljem) 1960 rsd
  • 10 BURATA ( čeri paradajz, rukola, hladno ceđeno maslinovo ulje ) 1120 rsd
  • 11 PATÈ OD GUŠČIJE DŽIGERICE ( sa šumskim borovnicama ) 1580 rsd
  • Topla predjela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Pohovane pečene crvene paprike punjene trljanom salatom 780 rsd
  • 2 Melanzana parmigana (plavi patlidžan, paradajz pelat, mocarela, parmezan, zapečeni u peći) 680 rsd
  • 3 Topal Đubek (grilovani staroplaninski mladi kačkavalj, poslužen uz čeri paradajz, bosiljak i rukolu) 730 rsd
  • 4 Pečeni kozji sir sa toskanskim prelivom (preliv od maslina, kapara i paradajza, na rukoli) 830 rsd
  • 5 Ručno rađene njoke punjene kremom od parmezana 980 rsd
  • Salate
  • Naziv artikla Cena
  • 1 HPS salata (miks zelenih salta, badem, kozji sir, rukola, celer, pečena bundeva i cvekla) 730 rsd
  • 2 Cezar salata (grilovani pileći file, iceberg, rukola, čips od pančete, Cezar preliv, krutoni) 890 rsd
  • 3 Salata Toskana (miks zelenih salta, kruška, sir pekorino, preliv aćeto balzamiko, orah) 760 rsd
  • 4 Biftek salata (grilovani juneći biftek, miks zelenih salata, paprike, čeri paradajz, šampinjoni, krutoni ) 1210 rsd
  • 5 Kapreze salata ( paradajz, mocarela, bosiljak, ekstra devičansko maslinovo ulje ) 740 rsd
  • 6 Salata sa hrskavim lignjama ( lignje sa dresingom od pomorandže, bananom i crnim susamom, servirane na miksu zelenih salata ) 1210 rsd
  • 7 Salata sa lososom ( grilovani losos, miks zelenih salata, rukola, čeri paradajz, pinjoli, crveni luk, krutoni ) 1260 rsd
  • 8 Salata tuna ( grilovana sveža tuna, miks zelenih salata, rukola, crveni luk, čeri paradajz, kapar, masline ) 1330 rsd
  • Supe / Čorbe
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Goveđa supa sa ručno rađenim knedlama ili domaćim rezancima 360 rsd
  • 2 Teleća čorba 390 rsd
  • 3 Dnevni krem potaž od povrća 390 rsd
  • 4 Dnevni potaž pola/pola 390 rsd
  • Testenine / Rižota
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Ručno rađene raviole punjene sa rikotom, spanaćem i parmezanom (u sosu sa puterom i žalfijom) 860 rsd
  • 2 Ručno rađene raviole punjene bundevom i maskarponeom u kremu od Asiago sira 890 rsd
  • 3 Ručno rađene taljatele "Alla Bolognese" (po tradicionalnom receptu) 920 rsd
  • 4 Ručno rađene taljatele sa piletinom, tikvicama i parmezanom 890 rsd
  • 5 Ručno rađene taljatele sa biftekom (biftek, maslinovo ulje, paprika, čeri paradajz, italijanska pršuta, parmesan) 1180 din
  • 6 Pene „Al amatrićana” (pančeta, peperonćino, pelat, bosiljak, pekorino) 820 din
  • 7 Špagete karbonara po tradicionalnom receptu ~ opciono sa tartufima 820 / 1430 din
  • 8 Špagete "Al Paćino" (maslinovo ulje, beli luk, slanina, pršuta, čeri paradajz, pelat, rukola, parmezan) 920 rsd
  • 9 Špagete „Morski plodovi” (naša selekcija: lignje, sipa, hobotnica, mušlje, kozice) 1430 din
  • 10 Lazanje ručno rađene po tradicionalnom receptu (bolonjeze sos, bešamel sos, parmezan, zapečeno u rerni) 920 rsd
  • 11 Njoke sa četiri vrste sira 890 rsd
  • 12 Rižoto sa vrganjima ( opcija sa dodatkom tartufa ) 1080 / 1470 rsd
  • 13 Rižoto sa plodovima mora ( naša selekcija: lignje, sipa, hobotnica, mušlje, kozice ) 1470 rsd
  • 14 Rižoto šefa kuhinje (rižoto oso buko na način šefa kuhinje) 1280 din
  • Gotova jela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Sarmice u vinovom listu / zelju 740 din
  • 2 Šušpe 890 din
  • 3 Staroplaninski gulaš 950 din
  • 4 JagnjećI pikljevi 1450 din
  • 5 Ribić na kajmaku 1280 din
  • 6 Pepozo 1140 din
  • 7 Osobuko 1380 din
  • Glavna jela
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Pileći file sa hrskavom kožicom punjen gorgonzolom (serviran sa sotiranim povrćem, velute kremom i lešnikom) 1180 rsd
  • 2 PilećI file sa pršutom I maskarpone sirom (sa domaćim taljatelama od pečene cvekle sa bundevom) 1290 din
  • 3 Gratinirana ćuretina (zapečeni ćureći file u aromatičnom krem sosu, servirana sa njokama) 1280 rsd
  • 4 Mediteranska ćuretina (u sopstvenom sosu i sezonskim povrćem na pireu od krompira) 1290 din
  • 5 Pačiji file ( taljata servirana sa povrćem i sirupom od javora sa slačicom, na pireu od celera ) 1580 rsd
  • 6 Pirotski žešćI lučIćI (ćevapčići na tradicionalan pirotski način) 900 din
  • 7 Dimljena vešalica na kajmaku 1270 rsd
  • 8 Skalopine od teletine sa suvim šljivama i marsala vinom 1430 rsd
  • 9 Skalopine u picajola sosu (zapečene teleće šnicle u aromatizovanom paradajz sosu sa njokama i mocarelom) 1470 din
  • 10 Turnedo rosini (od pažljivo biranih delova bifteka i guščije džigerice) 3600 din
  • 11 Biftek burger 1480 din
  • 12 Toskana taljata od bifteka (rukola, parmezan, aćeto balzamiko sos) 1980 rsd
  • 13 Taljata od bifteka sa vrganjima i šampinjonima 1980 rsd
  • 14 Biftek na grilu (sa hrskavim krompirima i grilovanim povrćem) 1970 rsd
  • 15 Biftek na način šefa kuhinje ( u sosu od crvenog vina, sa glaziranim lukom i mirisom ruže ) 1990 rsd
  • 16 Zapečeni listićI bifteka u aromatizovanom paradajz sosu sa mocarelom 1650 din
  • Pice
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Vegetarijana 730 din
  • 2 Margarita 690 rsd
  • 3 Napoli 730 rsd
  • 4 Kaprićoza 840 rsd
  • 5 Lorenzo 920 rsd
  • 6 Kakalamba 880 rsd
  • 7 Kaprino 920 din
  • 8 Regina 960 din
  • 9 Četiri vrste sira 890 din
  • 10 Diavolo 880 din
  • Sikter mandža
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Šnenokle (penasti desert od belanaca u domaćem vanil kremu) 350 rsd
  • 2 Domaća pita sa suvim šljivama 350 rsd
  • 3 Vasina torta by Lorenzo & Kakalamba 380 din
  • 4 Panakota sa šumskim voćem 350 din
  • 5 L&K selekcija dezerta 380 din
  • 6 Domaća čokoladna torta 460 din
  • 7 Fondan sa čokoladom I sosom od malina / jagoda 480 din
  • 8 Tiramisu 420 din
  • 9 Krambl sa šumskim voćem I sladoledom od vanile 420 din
  • 10 Krem brule 380 rsd
  • 11 Cheese cake sa sosom od maline / šumskim voćem 470 rsd
  • 12 Italijanski poljubac ( belgijska crna i bela čokolada sa karamelizovanim lešnikom ) 460 rsd
  • 13 Čokoladna sfera 1800 rsd
  • 14 Sladoled kugla 150 din
  • 15 Ananas 280 din
  • Dečiji meni
  • Naziv artikla Cena
  • 1 Pica 400 rsd
  • 2 Špagete bolonjeze 410 rsd
  • 3 Njoke / pene sa paradajzom 390 rsd
  • 4 Pileći štapići sa pomfritom 480 rsd
  • 5 Teletina sa pire krompirom 580 rsd
Jelovnik i cenovnik restorana Lorenzo i Kakalamba
* Sve cene iz meni -a su informativnog karaktera i restoran Lorenzo&Kakalamba zadrzava pravo izmenacena