Restoran Le Garage

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - RESTORAN LE GARAGE


Restoran Le Garage otvorio je svoja vrata 2012. godine sa željom da Beograd učini bogatijim za mesto na kojem se spajaju kvalitetna i raznovrsna jela, jedinstven enterijer, prijateljska atmosfera i pristupačne cene. Uživanje u raznovrsnim specijalitetima internacionalne kuhinje upotpunjuju zvuci prijatne muzike, jer mi smatramo da između hrane i muzike postoji neka prijateljska veza.

Smešten u širem centru grada, nedaleko od Terazijske česme, restoran Le Garage je pravi izbor za prvu jutarnju kafu i doručak, prijatan porodični ručak ili laganu večeru. Interesantna lokacija preko puta garaže na Obilićevom vencu, poslužila je i kao inspiracija za ime restorana nesvakidašnjeg koncepta koji je rezervisan za prave hedoniste.

Enterijer restorana Le Garage uređen je u modernom stilu sa interesantnim osvetljenjem koje stvara topao i prijatan ambijent. Prostor upotpunjuju detalji jednostavnih linija sa primesama rustike. Unutrašnjost restorana koji se prostire na dva nivoa ima kapacitet 80 ljudi, dok je u letnjem periodu u funkciji prelepa bašta sa 20 sedećih mesta.

Meni restorana Le Garage osmislio je mlad i originalan tim kuvara koji je želeo da predstavi interesantan spoj tradicionalnih i modernih jela, ukusa istoka i zapada. U prijatnom ambijentu restorana možete probati najlepša jela od mesa, osvežavajuće salate, domaće pite, paste i rižota, kao i najslađe poslastice. Sva jela pripremaju lično naši iskusni kulinarski majstori.

Restoran Le Garage nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava kapaciteta do 40 ljudi. U nesvakidašnjem ambijentu u centru grada možete proslaviti Vaše venčanje, rođendan, godišnjicu firme, organizovati prezentaciju, promociju ili neki drugi korporativni događaj.

Posetite restoran Le Garage i doživite magični spoj najlepših jela internacionalne kuhinje, dobre muzike i pozitivne atmosfere. Naše ljubazno i profesionalno osoblje svojom vrhunskom uslugom nastoji da upotpuni Vaše prijatne trenutke u društvu porodice, prijatelja ili kolega.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-23h
nedelja neradni dan

Restoran Le Garage, Kraljice Natalije 30, Stari grad, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Le Garage
  • Le Garage,
  • Le Garage Restoran,
  • Restoran Le Garage Stari grad,
  • Restoran na Starom gradu,
  • Restoran u centru Beograda,
  • Restoran Le Garage Beograd,
  • Restoran Le Garage radno vreme,
  • ex Appetite Cafe & Restaurant