O nama - GRILL PUB AGROPAPUK


Grill Pub Agropapuk je restoran domaće kuhinje koji nudi veliki izbor specijaliteta od mesa spremljenih po Vašoj želji. U sklopu restorana nalazi se i moderno opremljena dečija igraonica sa mnoštvom raznovrsnih sadržaja. Dok Vi uživate u razgovoru sa prijateljima ili članovima porodice, mališanima je zagarantovana maksimalna zabava.

Ono po čemu se grill pub Agropapuk izdvaja jeste otvorena vitrina sa mesom iz koje potrošač može sam da izabere meso koje želi da mu se sprema. Izaberite najbolji komad mesa za Vas i članove Vaše porodice i sami kreirajte svoju porciju.

Specijalitet restorana Agropapuk jesu stekovi – stareno meso sočnog, intenzivnog i bogatog ukusa, i jedinstvene mekoće. Naš vrsni šef kuhinje ima specijalnu ponudu koja će oduševiti sve prave gurmane: stekovi, zrela mesa, biftek ramstek…

Pored kvalitetne ponude mesa, u restoranu Agropapuk svakodnevno Vas očekuje i raznovrsna ponuda jela spremljenih po tradicionalnim recepturama proverenih majstora.

Restoran Agropapuk nudi i mogućnost organizacije različitih vrsta proslava, dečijih rođendana, poslovnih ručkova, kao i obeležavanje nekih drugih Vama bitnih datuma. Kapacitet restorana je 80 sedećih mesta, a pri restoranu se nalazi i dečija igraonica kapaciteta 25 odraslih i 25-oro dece.

Veseo i maštovito uređen prostor igraonice raspolaže sa mnoštvom raznovrsnih sadržaja koji garantuju neprekidnu igru i zabavu. Posebnu pažnju poklanjamo našim najmlađim drugarima kojima je na raspolaganju bazen sa lopticama prilagođen njihovom uzrastu.

Sve prave avanturiste oduševiće veliki lavirint sa trambolinama, toboganom i stenom za penjanje. Mali majstori mogu da uživaju u kompletno opremljenoj dečijoj radionici, dok je devojčicama namenjena kuhinjica. Takođe, u sklopu igraonice se nalazi i diskoteka koja će oduševiti sve drugare.

Radno vreme:
svaki dan od 07:30-23:00h

Grill Pub Agropapuk, Milutina Milankovića 1 (iza Medi group bolnice), Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grill Pub Agropapuk
  • Grill Pub Agropapuk,
  • Grill Pub Agropapuk Novi Beograd,
  • restoran domaće kuhinje Grill Pub Agropapuk,
  • Grill Pub Beograd,
  • Agropapuk Novi Beograd,
  • Grill Pub Agropapuk radno vreme,
  • restoran domaće kuhinje na Novom Beogradu