Despacito Restoran

  • 1
71052.00 | 10 ocena

O nama - RESTORAN DESPACITO


Restoran Despacito je jedan od najpopularnijih luksuznih restorana u Beogradu koga najbolje opisuju reči - gastronski raj za svačiji ukus i hedonizam. Nalazimo se na idealnoj lokaciji, u novobeogradskom bloku A, u Ulici Jurija Gagarina 20đ. U našoj neposrednoj blizini su Delta City, Airport City, mnogobrojni poslovni objekti, kao i hoteli Hayatt, Falkensteiner, IN Hotela, Crowne Plaze.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima i prijatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja.

Eleganciju i udobnost restorana prati i naša bašta koja obiluje zelenilom i cvećem.

U našem i Vašem Restoranu Despacito mesta ima za 120 gostiju, a na raspolaganju Vam je ljubazno i edukovano osoblje koje će Vas dočekati i uslužiti onako kako i priliči luksuznim ugostiteljskim objektima. Ukoliko Vi to želite, naši konobari će Vam predložiti neki od naših specijaliteta, a ovom prilikom izdvajamo prvoklasnu morsku ribu, najkvalitetnije američke i domaće stekove, ili pak paste koje sami proizvodimo. U našem jelovniku naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, dezerta, kao i posebna vegetarijanska jela.

Uživanje u čaroliji ukusa izvrsnih specijaliteta koje Vam nudimo možete da uparite sa vrhunskih vinima, koja restoran Despacito ima u uvek u ponudi. To su bela vina, roze vina, crvena vina, slatka pojačana vina, penušava vina i šampanjci. I to nije sve, jer iz bara restorana Despacito dolazi veliki broj alkoholnih koktela za čiju pripremu koristimo samo premium pića.

Ističemo i da restoran Despacito za sve svoje goste ima privatni, besplatan parking, za 50 vozila. Takođe, za sve naše goste obezbeđen je i besplatan internet.

Restoran Despacito pruža svojim gostima potpuni užitak i atmosferu ugodnosti i prijatnosti. Posetite nas, i lično se uverite zašto smo među omiljenim luksuznim restoranima u Beogradu.


Radno vreme:
ponedeljak-subota: od 8 do 24 h
nedelja: od 12 do 24 h

Restoran Despacito
Adresa: Jurija Gagarina 20 d, Beograd
Email: info@restorandespacito.rs

Iskustva i preporuke posetilaca

23.12.2020 17:11
Neregistrovan korisnik

Savrseno

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Despacito Restoran
  • Despacito Restoran,
  • Despacito Restoran blok A Novi Beograd,
  • Restorani na Novom Beogradu,
  • luksuzni restorani u Beogradu,
  • Restoran Despacito radno vreme