O nama - CHOCO AND CHEESE FOUNTAIN RESTORAN


Novootvoreni Choco and Cheese Fountain restoran nudi Vam jedinstvenu, nesvakidašnju, i do sada neviđenu ponudu, da iz fontane, priključene na struju, konzumirate uvek toplu čokoladu ili sir.

Čokalada koja se sliva niz malu fontanu, koju ima svaki sto našeg restorana, ili topljeni sir koji, takođe, lije niz fontanicu je ponuda koja do sada nije viđena u Srbiji, a ni u svetu! I to vredi ne samo videti, već obavezno i probati.

Sigurni smo da su čokalada i sir na ovaj način pripremljeni, definitivno doživljaj ne samo za čula ukusa, već I za pamćenje, zato što ih pripremamo na potpuno inovativan način!

Kada posetite Choco and Cheese Fountain restoran kako biste uživali u čaroliji ukusa raznih naših slanih specijaliteta biće Vam ponuđeno da konzimirate neki od sireva, kao ekstra dodatak, poput gaude, gorgonzole, čedara i karavan sira, i to tako da se slivaju niz fontanicu sve vreme dok vi jedete specijalitete našeg majstora kuhinje. Bilo da jedete ramstek taljate, pileći medaljone, prženice ili šta god da izaberete iz bogate ponude, u ponudi su Vam i sirevi u fontani.

A, kada poželite da se zasladite, pa recimo naručite voćnu salatu, bakin kolač, ili krofne, omiljene među decom, opet imate fontanu na stolu, ali ovoga puta iz nje sve vreme "izvire" topla čokalada. I to nije sve od iznenađenja, jer naš restoran, osim bele i crne čokalade, ima i narandžastu, roze, ljubičaste....

Choco and Cheese Fountain restoran u ponudi će uskoro imati i fontanice sa čokoladom i sirevima i na svim stolovima u bašti, što će, verujemo, zasigurno biti i prava atrakcija svim prolaznicima, pored toga što će gosti uživati u ovoj specijalizovanoj ponudi.

Ako se možda pitate za bezbednost, s obzirom na to da su fontane priključene i rade na struju, ne marite za to, jer smo poprilično sredstava uložili kako bi smo nabavili samogasive kablove i vodootporne utičnice, a sve zato jer je nama gost na prvom mestu.

Pored originalne ponude najraznovrsnijih čokalada i sireva, Choco and Cheese Fountain restoran je mesto gde ćete uživati u brojnim drugim specijaliteta, kako slanim, tako i slatkim. A kada poželite da se osvežite, u našem restoranu Vas čeka raznovrsna ponuda pića i sokova.

Pozivamo Vas da nas posetite jer naše fontane iz kojih “izviru” čokalada i sirevi, možda Vam zvuči čudno, ali garantujemo da je nesvakidašnje i da do sada na ovak način ih niste probali. Požurite, jer sedećih mesta ima 55.

Dobro nam došli!


Radno vreme:
ponedeljak-četvrtak: od 8 do 23 h
petak-subota: od 8 do 24 h
nedelja: od 8 do 23 h

Choco and Cheese Fountain restoran
Adresa: Svetog Save 20, Beograd
E-mail: aleksa.armus@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Choco And Cheese Fountain Restoran
  • Choco And Cheese Fountain Restoran,
  • Restorani na Vračaru,
  • Restoran Choco And Cheese Fountain Beograd,
  • Choco And Cheese Fountain Restoran radno vreme