Caffe bar & restoran Caviar

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CAFFE BAR & RESTORAN CAVIAR


Caffe bar & restoran Caviar je novootvoreno mesto u samom centru grada koje je ubrzo postalo poznato zbog svog jedinstvenog enterijera, prijatne atmosfere, moderne evropske kuhinje i pristupačnih cena. Pored svakodnevnog uživanja, u našem restoranu možete organizovati i sve vrste proslava u krugu Vaših prijatelja ili poslovnih saradnika.

Unutrašnjost restorana kapaciteta 90 sedećih mesta predstavlja interesantan spoj klasičnog i modernog dizajna. Specijalan šarm celokupnom prostoru daje veliki šank od punog hrasta. Za maksimalno opuštanje, tu je veliki akvarijum dužine 6 metara sa prekrasnim ribicama.

Zahvaljujući velikom izlogu iz restorana se pruža pogled na park, a u celom prostoru ima dosta dnevne svetlosti. Tokom letnjeg perioda, gostima je na raspolaganju prelepa bašta kapaciteta 55 sedećih mesta i veliki šank uz park dužine 12 metara sa visokim sedenjem. Posebno naglašavamo da su prilikom opremanja prostora korišćeni isključivo prirodni materijali.

Na meniju restorana Caviar nalaze se popularni specijaliteti moderne kuhinje, sa elementima ruske i japanske kuhinje (sushi). Samo kod nas imate priliku da probate najpopularnija ruska jela koja za Vas sprema šef kuhinje iz te zemlje kao na primer: Ruski “peljmenji“ (kao veliki ravioli), Tradiciona ruska zakuska (slana haringa sa krompirom i crnim lukom), Kolač „Pavlova“.

Sve ljubitelje sušija oduševiće raznovrsna ponuda ovog popularnog japanskog jela: Nigiri, Gunkan, Maki, California, Philadelphia, Kontinent, Premium rolnice, Tempura rolnice... Za idealan početak dana, svratite do restorana Caviar i uživajte u ukusnom doručku: omlet, prženice, kajgana, sendviči, ovsena i pirinač kaša, kao i vegetarijanski doručak.

Cafe bar & restoran Caviar nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava u autentičnom ambijentu koji predstavlja fino balansiranu dozu neformalnosti i topline. U našoj ponudi nalazi se i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, među kojima se naravno izdvaja vodka kao tradicionalno rusko piće.

Našim gostima na raspolaganju je odličan i brz Wi-Fi internet koji je potpuno besplatan. Posetite restoran Caviar i prepustite se uživanju, uz profesionalno i ljubazno osoblje koje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Možete naručiti dostavu hrane na Vašu adresu putem telefona ili internet stranice caviar.rs

Kompletan cenovnik Caffe bar & restoran Caviar pogledajte OVDE!

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak i nedelja od 08-00h
petak i subota od 08-01h

Internet stranica: www.caviar.rs
Telefon za rezervacije: 011/ 409-94-51

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/caviarbg
Instagram: www.instagram.com/caviar_bg

Caffe bar & restoran Caviar, Dalmatinska 65a, Palilula, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe bar & restoran Caviar
  • Caffe bar and restoran Caviar,
  • Caffe bar Caviar,
  • Restoran Caviar,
  • Caffe bar and restoran Caviar radno vreme,
  • Cafe bar Caviar Palilula,
  • Restoran Caviar Beograd