Cafe restaurant Pikanterija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Arsenija Čarnojevića 54
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Cafe restaurant Pikanterija
Telefon: 011/
www.restoranpikanterija.com

O nama

CAFE RESTAURANT PIKANTERIJA

Cafe restaurant Pikanterija otvoren je 2011. godine sa željom da stanovnicima Novog Beograda i njihovim gostima, ponudi nešto novo i drugačije. U skladu sa imenom restorana, u našoj ponudi očekuju Vas raznovrsne pikanterije koje će oduševiti sve poklonike dobrog zalogaja i pružiti im nesvakidašnji gastronomski užitak.

Enterijer restorana Pikanterija uređen je u modernom stilu kojim dominiraju nenametljive linije i topli tonovi. Ceo prostor upotpunjuje veliki broj interesantnih detalja što restoranu daje poseban šarm i toplinu. Tokom letnjih dana našim gostima na raspolaganju je prelepa bašta u kojoj mogu da uživaju u omiljenim slanim i slatkim pikanterijama.

Pikanterija cafe restoran na meniju ima vrhunske specijalitete internacionalne kuhinje širokog raspona cena, koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. Osim toga, svakodnevno nudimo bogat dnevni meni za Vaš ukusan ručak.

Posebno naglašavamo vikend meni kada pored ukusnih specijaliteta, naši gosti mogu da uživaju i u brojnim poklon iznenađenjima:

 • - flaše vina i pažljivo birane poslastice, ili
 • - 10% popusta na porodični ručak

Polazeći od činjenice da je doručak najvažniji obrok, restoran Pikanterija nudi posebno osmišljen meni za savršen početak dana. Ukoliko Vam je potreban kratak predah od posla, svratite do restorana Pikanterija na bogat ručak. Na našem meniju nalaze se topla i hladna predjela, supe, jela od mesa, paste, rižoto, ribe, obrok salate… Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim gostima za koje smo spremili specijalan dečiji meni.

Neobičan izbor domaćih poslastica pružiće Vam zadovoljstvo i poslednjeg, najslađeg zalogaja. Pažljivo odabrana karta vina, kao i bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, upotpuniće Vaš kompletan užitak. Naše stručno osoblje uvek je tu da Vam preporuči najbolju kombinaciju hrane i pića, i pomogne pri izboru nekog od specijaliteta sa našeg menija.

Restoran Pikanterija Novi Beograd pruža mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su krštenja, rođendani, poslovni skupovi…, kapaciteta do 50 mesta. Za proslave preko 30 osoba odobravamo popust 10%!

Posetite nas i uživajte u najlepšim slanim i slatkim pikanterijama koje će obradovati sva Vaša čula! Jedinstven spoj specijaliteta iz celog sveta i vrhunskih vina, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje su sve ono što čini da Pikanterija postane nezaobilazno mesto pri Vašem izboru restorana.

Posetite nasu FB stranicu:

Radno vreme:
Svaki dan od 08 - 24h

Cafe restaurant Pikanterija, Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Novi Beograd.

Cenovnik

1. Four Rosses 0,03
300 din
2. Campary 0,03
320 din
3. Bacardi Rum 0,03
190 din
4. Rum Old Pascas White 0,03
220 din
5. Rum domaći
70 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Restoran splav Druga priča, Kej oslobodjenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran Gvero, Omladinskih brigada 23a, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Kafana Tako je sudjeno, Bulevar Mihajla Pupina 165b, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Vegetarijanski restoran Oliva, Omladinskih Brigada 86j, Novi Beograd, Beograd
  Restoran Durmitor, Omladinskih brigada 16 a, Novi Beograd, Beograd
  My Caffe, Bulevar umetnosti 4, Novi Merkator, Novi Beograd, Beograd
  Restoran Žabar, Kej Oslobođenja bb, Zemun, Beograd
  Restoran Chez Nik, Bulevar Zorana Djindjica 48a, Novi Beograd, Beograd
  Košnica restoran, Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd, Beograd
  Campania Pizza Gourmet restoran, Omladinskih brigada 86, lok 3, West 65, Novi Beograd, Beograd