O nama - CAFE RESTAURANT PIKANTERIJA

Cafe restaurant Pikanterija otvoren je 2011. godine sa željom da stanovnicima Novog Beograda i njihovim gostima, ponudi nešto novo i drugačije. U skladu sa imenom restorana, u našoj ponudi očekuju Vas raznovrsne pikanterije koje će oduševiti sve poklonike dobrog zalogaja i pružiti im nesvakidašnji gastronomski užitak.

Enterijer restorana Pikanterija uređen je u modernom stilu kojim dominiraju nenametljive linije i topli tonovi. Ceo prostor upotpunjuje veliki broj interesantnih detalja što restoranu daje poseban šarm i toplinu. Tokom letnjih dana našim gostima na raspolaganju je prelepa bašta u kojoj mogu da uživaju u omiljenim slanim i slatkim pikanterijama.

Pikanterija cafe restoran na meniju ima vrhunske specijalitete internacionalne kuhinje širokog raspona cena, koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva. Osim toga, svakodnevno nudimo bogat dnevni meni za Vaš ukusan ručak.

Posebno naglašavamo vikend meni kada pored ukusnih specijaliteta, naši gosti mogu da uživaju i u brojnim poklon iznenađenjima:

  • - flaše vina i pažljivo birane poslastice, ili
  • - 10% popusta na porodični ručak

Polazeći od činjenice da je doručak najvažniji obrok, restoran Pikanterija nudi posebno osmišljen meni za savršen početak dana. Ukoliko Vam je potreban kratak predah od posla, svratite do restorana Pikanterija na bogat ručak. Na našem meniju nalaze se topla i hladna predjela, supe, jela od mesa, paste, rižoto, ribe, obrok salate… Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim gostima za koje smo spremili specijalan dečiji meni.

Neobičan izbor domaćih poslastica pružiće Vam zadovoljstvo i poslednjeg, najslađeg zalogaja. Pažljivo odabrana karta vina, kao i bogata ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića, upotpuniće Vaš kompletan užitak. Naše stručno osoblje uvek je tu da Vam preporuči najbolju kombinaciju hrane i pića, i pomogne pri izboru nekog od specijaliteta sa našeg menija.

Restoran Pikanterija Novi Beograd pruža mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su krštenja, rođendani, poslovni skupovi…, kapaciteta do 50 mesta. Za proslave preko 30 osoba odobravamo popust 10%!

Posetite nas i uživajte u najlepšim slanim i slatkim pikanterijama koje će obradovati sva Vaša čula! Jedinstven spoj specijaliteta iz celog sveta i vrhunskih vina, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje su sve ono što čini da Pikanterija postane nezaobilazno mesto pri Vašem izboru restorana.

Posetite nasu FB stranicu:
https://www.facebook.com/search/top/?q=Pikanterija+Restoran+Cafe&init=public

Radno vreme:
Svaki dan od 08 - 24h

Cafe restaurant Pikanterija, Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, Novi Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cafe restaurant Pikanterija
  • cafe restaurant pikanterija,
  • cafe restaurant pikanterija radno vreme,
  • cafe restaurant pikanterija kontakt telefon,
  • pikanterija kafe restoran,
  • restoran pikanterija,
  • pikanterija novi beograd