Restoran Mala gostiona

  • ?
0.00 | 0 ocena

Restoran Mala gostiona

Restoran Mala gostiona se nalazi na Paliću u svojoj ponudi ima vojvođanske specijalitete, jela srpske, mađarske, italijanske i jela drugih internacionalnih kuhinja.

Posebna atrakcija je nedeljni porodični ručak sa preko 80 vrsta jela i vinom koje se sipa direktno iz bureta. Interesantno je istaći da se Mala Gostiona i dan danas nalazi na istom mestu i nosi isto ime kao i prilikom otvaranja 1852. godine.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.10.2019 01:45
Neregistrovan korisnik

Prolazio sam se sa ženom i decom pored palića u nedelju 27.10.2019 oko 18h, hteo sam da ih vodim na ručak i da usput vide jezero. U oko mi je upao ovaj po prilično velik objekat "MALA GOSTIONA". Konobar je bio ljubazan i naručili smo roštilj za 2 osobe, carske svinjske medaljone, ćevape sa kajmakom i paprikom, šopsku i kupus salatu. Da krenemo redom, ćevapi su se jako osećali na soju (bez ukusa mesa), roštilj je bio podgrevan i imao šmek, kod carskih !!! svinjskih medaljona je sos bio voden a svinjetina sa jakim šmekom stajalog mesa, salate za dekor su po prilično uvele (osušen i požuteo luk, sasušen krastavac...), paprika lučena sa belim lukom je još uvek bila puna ledene vode od odmrzavanja i bez trunke ulja i začina, jedino što je u obroku valjalo bila je kupus salata. Za sve ovo je naplaćeno 5.100,00 rsd što je puno shodno kvalitetu hrane, lično potpuno razočaranje. Da nisam bio sa malom decom i ženom i umoran od puta rado bi se lepo svađao sa menadžmentom restorana. OVAJ RESTORAN TREBA ZATVORITI jer će pre ili kasnije nekoga otrovati.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Mala gostiona
  • Restoran Mala gostiona,
  • Restoran Mala gostiona Subotica,
  • Restoran Mala gostiona Palić,
  • Mala gostiona Palić