Dodaj firmu

Cenovnik za Restoran PROJECT 72 - Restoran PROJECT 72

5.0 | 3 ocena
Član 3 godine
UVERTIRA (100% DOMAĆE)
1. Rolnice patlidžana - grilovani patlidžan, mus od kozjeg sira i bosiljka
-392-
2. Sladoled od ajvara - hrskavi hleb od rogača, ovčija feta
-363-
3. Tzatziki od cvekle - pečena cvekla, kozje kiselo mleko, tostirani orasi
-363-
4. Pašteta od guščije džigerice - pekmez od crvenog luka, hleb od rukole
-492-
5. Foie gras - guščija džigerica, kruška kuvana u vinu, slani krekeri, pekmez od crvenog luka
-762-
DELÍ & DELÍ
1. Rolnice spanać - hrskave rolnice punjene prazilukom, spanaćem i mirođijom
-363-
2. Rolnice sir - hrskave rolnice; med, susam, lan
-363-
3. Grilovane bukovače - praziluk, ovčiji sir
-383-
4. Teleći jezik - pravi delikates – 28 dana mariniran, 24h kuvan; mus od rena i kozijeg sira
-393-
5. Dimljena pačetina - pire od pasulja, organske klice, vrući pačiji čvarci
-493-
6. Biftek karpaćo - mus od rena
-523-
7. Teleći obraz - kuvan 8 sati u vakumu; pire od paštrnaka
-593-
8. Juneće brizle - grilovani praziluk, sveže gljive, pire od paštrnaka
-643-
9. 3 pršute - svinjska, pačija, goveđa
-683-
10. Teleći tatar - oprobani klasik, gratiniran sa guščijom džigericom
-983-
SIREVI
1. Beli urnebes - ljuti ovčiji sir
-363-
2. Mus od kozjeg sira - suve smokve, tostirani orasi
-393-
3. Grilovani miročki sir - pekmez od smokava
-443-
4. Nekoliko vrsta kozjih sireva - organska proizvodnja iz Kucure
-783-
FISH & ZELENIŠ (DELIKATESI)
1. Karpaćo tuna, losos i brancin - nori alge
-543-
2. Dimljena tuna - tanko sečena; maslinovo ulje, limun
-643-
3. Škampi na baš dobroj salati - 2 grilovana škampa u korpici od parmezana, sveža organska salata
-743-
MESIŠTE (U MALIM DOZAMA)
1. Piletina - punjena spanaćem i sirom; krompirići, tikvice
-443-
2. Ćevapi od srne - lagani mus od kajmaka
-493-
3. Ragu od divlje svinje - u sosu od šumskog voća; pire od celera
-493-
4. Male pljeskavice - krompir, sos od pečene paprike, ljuti ovčiji sir
-483-
5. Sarmice - pena od krompira, čips od slanine, kozje kiselo mleko, ren
-493-
6. Bikov rep - pire od celera, sos od bermeta
-783-
SALATE (UGLAVNOM ORGANSKO POVRĆE)
1. Baš zelena salata - matovilac, rukola, kreza, potočarka, nar
-453-
2. Pečena cvekla - grilovane jabuke, tostirani orasi, mus od kozjeg sira i rena
-463-
3. Mladi spanać - kruška, rotkvica, orasi, grilovani kozji sir
-493-
SUPICE (NIŠTA BEZ KAŠIKE)
1. Krem supa - od povrća; pitajte konobara, svaki dan imamo nešto drugo
-262-
2. Domaća supa - nekad pačija, nekad morčija, nekad goveđa sa knedlama od parmezana
-282-
TESTENINE (DOMAĆA RADINOST P72)
1. Šufnudle - pečurke, crni tartuf, zreli sir
-1123-
2. Domaći ravioli - uvek nešto drugo, najbolje pitajte konobara
-873-
3. Lazanje - organsko povrće
-873-
MESO 100% (MAIN COURSE)
1. Jagnjetina - pire od celera, brokoli
-1592-
2. Rolnice piletine - punjene sirom i spanaćem; tikvice, krompir
-893-
3. Juneći jezik - sotirani spanać sa mirođijom i prazilukom, krompir
-963-
4. Prasetina - praziluk na puteru, pire od pasulja, sos od prokupca
-983-
5. Pačije grudi - pire od šargarepe, blanširani brokoli
-1492-
6. Biftek - krompirići, sotirani spanać sa mentom, ragu od gljiva
-1692-
7. Ramstek - sazreo, mariniran; krompirići – Vi samo izaberite koliko ste gladni
100g/ -543-
8. T-bone stejk - krompirići sa mediteranskim biljem
100g/ -574-
FISH & ZELENIŠ (MAIN COURSE)
1. File smuđa - pire od paštrnaka, spanać, praziluk, menta
-1360-
2. Dimljeni šaran - pire od celera, ječam, pečeni batat
-1290-
3. Losos - pire od paštrnaka, sotirani spanać, krompir
-1490-
4. Hobotnica - ječam sa sipinim mastilom
-1920-
AKO VAM JE PAO ŠEĆER
1. Sorbe - posno - šumsko voće
-323-
2. Sorbe - posno - crna čokolada
-363-
3. Krem od kamilice i meda - hrskavi biskvit
-463-
4. Pita od krušaka - sladoled od maka
-423-
5. Hrskavi cheesecake - jabuka, topli sos od vanile
-463-
6. Petra - mus od tri čokolade
-493-
7. Čokoladni veganski kolač - voćni sorbe
-493-
JELOVNIK ZA DOSTAVU - SUPE I ČORBE
1. Domaća pačija supa - ručno pravljeni mini tortelini sa sirom, korenasto povrće
-243-
2. Krem supa od povrća - svaki dan kuvamo nešto drugo
-220-
JELOVNIK ZA DOSTAVU - PREDJELA
1. Hrskave rolnice sa sirom u kadaifu - med, susam, lan
-289-
2. Pašteta od guščije džigerice - hrskavi krekeri, džem od luka
-393-
3. Dimljena pačetina - fava (pire od žutog graška), hrskavi pačiji čvarci, rotkvice
-393-
4. Pršuta, sir, masline
-696-
5. Biftek rolnice sa povrćem - pire od celera, sos od bermeta
-683-
JELOVNIK ZA DOSTAVU - SALATE
1. Vitaminsko-mineralna salata - cvekla, šargarepa, jabuka, susam i lan
-383-
2. Baš zelena salata - miks zelenih salata, sušeni paradajz iz maslinovog ulja, zreli sir
-393-
3. Mladi spanać - tostirani lešnik, kapar, zreli kozji sir, dresing od jogurta
-423-
JELOVNIK ZA DOSTAVU - GLAVNA JELA
1. Domaće njoke sa pestom od bosiljka​ - grilovani čeri paradajz, zreli sir
-753​-
2. Ručno rađena testenina sa biftekom - sos od vrganja i maslaca, zreli sir, tostirani orasi
-1099-
3. Piletina punjena spanaćem i sirom - pire od paštrnaka, rolnice blitve, suvo grožđe
-792-
4. Srneći ćevapi (10 komada) - hrskavi krompir, mus od kajmaka, domaći ajvar, turšija od crvenog luka
-863-
5. Juneći jezik - sotirani spanać sa krompirom i prazilukom, tostirani lešnik
-882-
6. Grilovane pačije grudi - domaće taljatele u sosu od celera, sotirani crveni kupus, sos od crvenog vina
-1182-
7. Bikov rep - pire od celera, karamelizovan luk, sos od bermeta
-1272-
8. Biftek 300g - restovani krompir na pačijoj masti, blanširano povrće, sos od vrganja
-1782-
JELOVNIK ZA DOSTAVU - DESERTI
1. Milfei - hrskave kore od kadaifa sa bademima, lagani mlečni krem, šumsko voće
-393-
2. Čokoladni tart - sos od višanja
-393-
3. Veganski kolač - kakao 65%, sos od maline, šumsko voće
-393-
4. Rolnice kadaif i badem - punjene čokoladom i orasima, sladoled od narandži
-393-
Idi na vrh strane