Dodaj firmu

Cenovnik za Restoran FISH & ZELENIŠ - Restoran FISH & ZELENIŠ

5.0 | 5 ocena
Član 3 godine
SUPE I ČORBICE
1. Krem čorbica od povrća (svaki dan kuvamo nešto drugo)
-292-
2. Mediteranska krem supa – blaga krem supica od sveže morske ribe i povrca (brancin, orada)
-282-
3. Krem supa od povrća (svaki dan kuvamo nešto drugo)
-220-
4. Mediteranska krem čorba
-220-
5. Krem supa od paradajza sa povrćem
-180-
PREDJELA
1. Caciki (svež krastavac, kiselo mleko, maslinovo ulje, beli luk) uz domaci pita hleb
-272-
2. Pečene masline sa Tasosa, grilovani čeri paradajz, ekstra devičansko maslinovo ulje
-292-
3. Pašteta od lososa, džem od luka, čips od hleba, turšija od bamija
-393-
4. Humus – namaz od leblebija
-343-
5. Grilovane bukovače, praziluk, ovčiji sir
-353-
6. Domaci ravioli više vrsta, najbolje pitati konobara šta nudimo
-363-
7. Kroketi od tikvica, ovčijeg sira, mirođije, uz caciki
-383-
8. Pate od brancina hleb od rukole, pekmez od crvenog luka
-463-
9. Dimljena tuna, pate od brancina, organske klice
-483-
10. Karpaco od tune i lososa, pesto od sremuša
-483-
11. Hrskave rolnice, punjene lososom i povrcem
-373-
12. Hrskave rolnice sa sirom u kadaifu, feta sir, džem od smokve
-353-
13. Frigane lignje sa čipsom od krompira, pire od paštrnaka
-563-
14. Hrskave rolnice sa spanaćem u kadaifu, umak od milerama i mente
-289-
15. Fava (pire od žutog graška), mladi luk, kapar, salata kreza, maslinovo ulje
-282-
16. Gambori u kadaifu (3 komada), krem od celera, pečeni praziluk, sušene masline
-682-
GLAVNA JELA
1. Rolovana ćuretina punjena sirom, pire od celera, blanširana šargarepa, gilovani praziluk
-825-
2. Teleći obrazi, sporo kuvani, pire paštrnak, domaći pljukanci
-725-
3. Testenina u paradajz sosu sa dagnjama, gamborima, lignjama
-623-
4. Crni rižoto sa lignjama i sipinim mastilom
-953-
5. Beli rižoto sa gamborima, dagnjama i lignjama, naliven supom od sveže morske ribe
-853-
6. Grilovani file Brancina sa hrskavim njokama, pire od celera, glazirana šargarepa
-1.099-
7. Lignje na dalmatinski način, sa zapečenim krompirom i spanaćem
-1.099-
8. Losos sa domaćim raviolima u bešamel sosu od sveže morske ribe
-1.199-
9. Tuna na puteru i majčinoj dušici, sa domaćim kroketima od organskog krompira, pire od paštrnaka, organske bamije
-1.299-
10. Gambori u kadaifu uz beli rizoto od sveže morske ribe, zapečene sušene masline i čeri paradajz
-1.299-
11. Domaće njoke sa pestom od bosiljka, grilovani čeri paradajz, zreli sir
-753-
12. Frigane lignje, krompir sa ruzmarinom, domaći majonez sa belim lukom
-1.099-
13. Lignje na dalmatinski način na maslinovom ulju i belom vinu, uz krompir i blitvu
-1.099-
14. Blago dimljena pastrmka, krompir i blitva, čips od celera, sos od limuna i mente
-863-
15. Orada fish&chips, hrskavi krompir sa ruzmarinom, krem od paštrnaka, domaći majonez sa bosiljkom
-1.199-
16. Losos sa domaćim raviolima (sir i ruzmarin), grilovani čeri paadajz, velute sos
-1.199-
17. Tuna na puteru i timijanu, domaći kroketi od organskog krompira, spanać rolnice, krem od paštrnaka
-1.299-
18. Testenina sa sipinim mastilom, grilovana hobotnica, plodovi mora, konfi paradajz, hrskavi kapar
-1.399-
PRŠUTE I SIREVI
1. Grilovan sir (kao halumi) taman lepo škripi pod zubima (100% organik)
-425-
2. Dalmatinsko meze (jako dobra pršuta, kozji sir i malo maslina...)
-696-
SALATE
1. Baš zelena salata - nekoliko vrsta zelene salate, rukola, čeri, paradajz, parmezan
-252-
2. Salata santorinija – nekoliko vrsta zelene salate, šitake, kapar, čeri, malo sira, paradajz, maslinovo ulje
-353-
3. Salata od cvekle sa pečenim jabukama i ovčijim sirom
-353-
4. Vitaminsko-mineralna salata, cvekla, šargarepa, jabuka, susam i lan
-383-
5. Miks zelenih salata, sušeni paradajz iz maslinovog ulja, pečeni orasi, tvrdi sir, dresing od citrusa
-383-
TESTENINE, RIŽOTA
1. Testenina sa dimljenom tunom
-787-
2. Testenina sa morskim plodovima, paradajz sos, mediteranski začini, dagnje, kozice, lignje, škamp
-878-
3. Beli rižoto sa kozicama, dagnjama i lignjama, nalivan supom od sveže morske ribe
-878-
4. Crni rižoto sa sitno seckanom lignjom i sipinim mastilom
-948-
RIBA I MORSKI PLODOVI (PRILOG BIRATE KAKO VOLITE)
1. Pastrmka (flirana) grilovana na grčki način
-696-
2. File ribe (pitati konobara) u korici parmezana, lana i susama
-786-
3. Brodeto od morske ribe, komadici ribe, školjke, lignje, grilovana palenta
-956-
4. Lignje na dalmatinski način na belom luku, maslinovom ulju i belom vinu uz krompirice i blitvu
-989-
5. Burger od sveže sitno seckane ribe (losos, tuna, brancin)
-1099-
6. Sicilijanska taraba - grilovani ražnjici – plave ribe, orade, kozica i lignji
-1226-
7. Grilovan fle orade ili brancina uz malo maslinovog ulja i majorana
-1199-
8. File lososa (200gr) - u korici susama i lana ili na grilu
-1239-
9. Sveža jadranska tuna (200gr) na puteru ili u korici od lana i susama
-1239-
10. Grilovani škampi (250gr) na nekoliko vrsta zelene salate i malo rukole
-1980-
11. Grilovana hobotnica na ražnjicu (100gr) sa tikvicama i krompiricima sa ruzmarinom
-1725-
12. Brancin ili orada pripremljeni u rerni ili na grilu 400-600gr
-2900/kg-
13. Brancin ili orada pripremljeni u rerni ili na grilu 1000gr
-4900/kg-
PRILOZI UZ RIBU
1. Pire od celera
-212-
2. Krompir i blitva
-184-
3. Brzo dinstano povrce
-246-
MESO
1. Tiganja, tanko seckani svinjski vrat sa origanom, timijanom, u sosu od limuna i maslinovog ulja, caciki, domaci pita hleb, krompirici
-792-
2. Pačije grudi sa pireom od jabuke
-1376-
3. Curece belo meso punjeno sirom i spanacem uz pire od celera... obavezno probajte
-867-
4. Grčki ražnjici sa piletinom i povrcem, uz caciki i krompir sa ruzmarinom
-690-
DESERTI
1. Čokladni tart, sos od višanja
-393-
2. Milfei, hrskave kore od kadaifa sa bademima, lagani mlečni krem, šumsko voće
-393-
3. Veganski kolač, kakao 65%, sos od maline, šumsko voće
-393-
4. Rolnice kadaif i badem punjene čokoladom i orasima, sladoled od pomorandže
-393-
5. Pita sa jabukama i toplim vanila sosom
-260-
6. Laganini, krem od vanile, voce, sveža menta
-393-
7. Krem brule – krem od domacih jaja i mleka sa vanilom
-393-
8. Milfej sa malinama kuvanim u crvenom vinu – lagani krem sa maskarponeom i vanilom, ručno pravljenim hrskavim koricama od putera, meda i lešnika uz sos od malina
-425-
9. Čokoladna mus torta, sos od maline i kupine
-425-
Idi na vrh strane