Cenovnik - Restoran FISH & ZELENIŠ

SUPE I ČORBICE

1. Krem čorbica od povrca (kuvamo svaki dan neku drugu, pitajte konobara šta nudimo) -272-
2. Mediteranska krem supa – blaga krem supica od sveže morske ribe i povrca (brancin, orada) -292-

PREDJELA: MEDITERANSKI DELIKATESI

1. Caciki (svež krastavac, kiselo mleko, maslinovo ulje, beli luk) uz domaci pita hleb -272-
2. Pečene masline sa Tasosa, grilovani čeri paradajz, ekstra devičansko maslinovo ulje -292-
3. Fava - namaz od žutog graška,pravi mediteran -320-
4. Humus – namaz od leblebija -343-
5. Grilovane bukovače, praziluk, ovčiji sir -353-
6. Domaci ravioli više vrsta, najbolje pitati konobara šta nudimo -363-
7. Kroketi od tikvica, ovčijeg sira, mirođije, uz caciki -383-
8. Pate od brancina hleb od rukole, pekmez od crvenog luka -463-
9. Dimljena tuna, pate od brancina, organske klice -483-
10. Karpaco od tune i lososa, pesto od sremuša -483-
11. Hrskave rolnice, punjene lososom i povrcem -373-

PRŠUTE I SIREVI

1. Grilovan sir (kao halumi) taman lepo škripi pod zubima (100% organik) -425-
2. Dalmatinsko meze (jako dobra pršuta, kozji sir i malo maslina...) -696-

SALATE UGLAVNOM

1. Baš zelena salata - nekoliko vrsta zelene salate, rukola, čeri, paradajz, parmezan -252-
2. Salata santorinija – nekoliko vrsta zelene salate, šitake, kapar, čeri, malo sira, paradajz, maslinovo ulje -353-
3. Salata od cvekle sa pečenim jabukama i ovčijim sirom -353-

TESTENINE, RIŽOTA

1. Testenina sa dimljenom tunom -787-
2. Testenina sa morskim plodovima, paradajz sos, mediteranski začini, dagnje, kozice, lignje, škamp -878-
3. Beli rižoto sa kozicama, dagnjama i lignjama, nalivan supom od sveže morske ribe -878-
4. Crni rižoto sa sitno seckanom lignjom i sipinim mastilom -948-

RIBA I MORSKI PLODOVI (PRILOG BIRATE KAKO VOLITE)

1. Pastrmka (flirana) grilovana na grčki način -696-
2. File ribe (pitati konobara) u korici parmezana, lana i susama -786-
3. Brodeto od morske ribe, komadici ribe, školjke, lignje, grilovana palenta -956-
4. Lignje na dalmatinski način na belom luku, maslinovom ulju i belom vinu uz krompirice i blitvu -989-
5. Burger od sveže sitno seckane ribe (losos, tuna, brancin) -1099-
6. Sicilijanska taraba - grilovani ražnjici – plave ribe, orade, kozica i lignji -1226-
7. Grilovan fle orade ili brancina uz malo maslinovog ulja i majorana -1199-
8. File lososa (200gr) - u korici susama i lana ili na grilu -1239-
9. Sveža jadranska tuna (200gr) na puteru ili u korici od lana i susama -1239-
10. Grilovani škampi (250gr) na nekoliko vrsta zelene salate i malo rukole -1980-
11. Grilovana hobotnica na ražnjicu (100gr) sa tikvicama i krompiricima sa ruzmarinom -1725-
12. Brancin ili orada pripremljeni u rerni ili na grilu 400-600gr -2900/kg-
13. Brancin ili orada pripremljeni u rerni ili na grilu 1000gr -4900/kg-

PRILOZI UZ RIBU

1. Pire od celera -212-
2. Krompir i blitva -184-
3. Brzo dinstano povrce -246-

MESO

1. Tiganja, tanko seckani svinjski vrat sa origanom, timijanom, u sosu od limuna i maslinovog ulja, caciki, domaci pita hleb, krompirici -792-
2. Pačije grudi sa pireom od jabuke -1376-
3. Curece belo meso punjeno sirom i spanacem uz pire od celera... obavezno probajte -867-
4. Grčki ražnjici sa piletinom i povrcem, uz caciki i krompir sa ruzmarinom -690-

DESERTI

1. Pita sa jabukama i toplim vanila sosom -260-
2. Laganini, krem od vanile, voce, sveža menta -393-
3. Krem brule – krem od domacih jaja i mleka sa vanilom -393-
4. Milfej sa malinama kuvanim u crvenom vinu – lagani krem sa maskarponeom i vanilom, ručno pravljenim hrskavim koricama od putera, meda i lešnika uz sos od malina -425-
5. Čokoladna mus torta, sos od maline i kupine -425-
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran FISH & ZELENIŠ
  • Restoran FISH & ZELENIŠ cene,
  • Restoran FISH & ZELENIŠ cenovnik,
  • FISH ZELENIS cene