Industrijske - montažne hale i šatori Peprom Novi Sad

5.0 | 3 ocena
Ulica: /
Grad: Novi Sad
Mobilni: 064/
www.peprom.rs

O nama

PEPROM DOO

Kompanija „Peprom“ već 5 godina uspešno se bavi prodajom, montažom i demontažom gotovih montažnih objekata, koji su izuzetno funkcionalni i mogu se koristiti kao skladište ili montažni objekat za različite industrije; poljoprivrednu, prehrambenu, metaloinsdustriju, autoperionice, stolarske radionice i svaku drugu industriju za koju je potreban veliki magacinski prostor.

Montažni objekti koje nudi firma „Peprom“ su vrhunskog kvaliteta, kompletna konstrukcija objekta je pocinkovana, galavanizovana što sprečava rđanje i ima visoku otpornost na spoljne uticaje poput kiše, snega vetra, sunca.

Glavna prednost ovih montažnih objekata je što se montiraju za svega nekoliko sati, a još manje vremena je potrebno da bi se objekat demontirao i preneo na neku drugu lokaciju.

Za samo jedan dan imaćete dodatni, funkcionalan, skladišni prostor.

Kompanija „Peprom“ nudi dva modela montažnih objekata koji se razlikuju po svom obliku i dimenzijama.

Model broj 1 ili model A, ima ravne zidove u obliku slova A sa izuzetno visokim bočnim zidom od 2.35 metara, što je ogromna prednost pri skladištenju robe, jer zahvaljujući visini dobijate dodatni prostor.

Model broj 2 ili model B sa lučnom konstrukcijom izuzetno stabilan. Dostupan je u dve varijante sa 7 lukova( 12m) i 11 lukova( 20m)

Kompletna konstrukcija oviih montažnih šatora je pokrivena PVC platnom, koje Vas dodatno štiti od spoljnih uticaja, tako da je Vaša roba, materijal ili sirovine potpuno bezbedna.

Svi montažni objekti imaju garanciju od godinu dana, a otporni su na veoma visoke i veoma niske temeperature.

Svim klijentima kompanija „Peprom“ obezbedila je kompletnu podršku, uputstvo za održavanje i savetovanje u svakom trenutku, kao i besplatnu dostavu na terotoriji cele Srbije

BESPLATNA DOSTAVA montažnih šatora u roku od 24h od porudžbine! Garantovano najniža cena u regionu!

Pratite naš Youtube kanal: www.youtube.com/channel/UC9h1R8iJwZxvOz7GzA_FVCQ

Radno vreme:

radni dan od 08-18h

Peprom doo Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Iznajmljivanje koncertne opreme PSP Elektronik, Bulevar Jovana Dučića 39d, Novi Sad