O nama - PEPROM DOO


Kompanija“ Peprom“ uspešno posluje od 2015.godine, sedište im je u Sremskoj Mitrovici, a bavi se distribucijom , prodajom i uvozom indistrijskih montažnih šatora, koji su odlično i praktično rešenje u vidu dodatnog prostora koji je neophodan za razne industrije, kao što su popljoprivredna industrija, metalostrugarska industrija, stolarska industrija, prehtambena industrija.


Jedna od glavnih prednosti ovih šatora se jednostavna montaža koja se može završuti za samo jedan, kao i mogućnost demontaže koja se izvodi efikasno i lako. Svaki kupac uz šator dobija i detaljno uputstvo na srpskom, kao i komplet šrafova, kanapa za zatezanje i prebacivanje cerade, spaner trake i klinovi,kao i anker šrafovi ako se šator postavlja na betonsku površinu.

Montažni šatori su jednako efikasni kao i zidani objekti, imaju jaku stabilnu konstrukciju i ispunjavaju svoju funkciju, jer čuvaju Vaše mašine, alat, i sirovine na sigirnom i zaštićenim od različitih vremenskih uslova.

„Peprom“ kompanija nudi dva modela industrijskih šatora:

Model 1: Sa ravnim zodovima u obliku slova A, a visina bočne strane od 2,35m pruža dosta korisnog prostora za skladištenje paletirane robe.

Model 2: ima konstrukciju sa polukružnim lukovima koja se smatra najstabilnijom u građevinarstvu. U zavisnosti od veličine šatora dostupne su dve varijante sa 7 lukova (12m) i 11 lukova (20m). Širina je uvek ista 9.15m, a dva luka se međusobno spajaju sa po 5 horizontalnih cevi.

Za samo nekoliko sati dobijate funkcionalan dodatni prostor. Montaža je veoma laka tako da svaki kupac može sam da ga montira prateći jednostavno uputstvo na sepskom, takođe dobija sam propratni materijal.

Industrijski šatori dostupni su na terotoriji cele Srbije, a kompanija „Peprom“ vrši besplatnu dostavu u roku od 24 časa.

Krovna pokrivka je od izuzetnog kvaliteta, oiporna na idarce, vremenske uslove, a ukoliko ipak dođe do oštećenja ona se može zakrpiti ili zameniti.


Pratite naš Youtube kanal: www.youtube.com/channel/UC9h1R8iJwZxvOz7GzA_FVCQ

Radno vreme:
radni dan od 08-18h

Peprom doo Niš

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Rentiranje nameštaja i šatora
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Peprom - industrijske, montažne hale i šatori Niš
  • Peprom,
  • Peprom doo,
  • Peprom Niš,
  • Peprom industrijske hale Niš,
  • Peprom industrijski satori Niš,
  • industrijske hale i šatori Niš,
  • Peprom Niš radno vreme