O nama - MLADEN AUTO PRIKOLICE


Mladen auto prikolice vrši iznajmljivanje šleperica za automobile po najpovoljnijim cenama u Šapcu. Pored iznajmljivanja auto prikolica, postoji i mogućnost uslužnog prevoza vozila na celoj teritoriji Srbije.

Iznajmljivanje šlep prikolice je odlično rešenje kada treba da prevezete vozilo koje nije ispravno ili registrovano, tako da ne može da učestvuje u saobraćaju. Ukoliko ne želite da trošite novac na kupovinu prikolice koju ćete upotrebiti nekoliko puta godišnje, auto prikolice Mladen su pravi izbor za Vas.

Domen našeg rada obuhvata:

  • -izdavanje šlep prikolica
  • -izdavanje šleperica
  • -izdavanje auto prikolica

Bilo da Vam je potrebna prikolica na dan, nedelju ili mesec dana, u našoj ponudi nalaze se nove šlep prikolice za rentiranje. Prikolice su registrovane i imaju sve neophodne papire, tako da se bez ikakvih prepreka mogu koristiti širom Srbije.

Auto prikolice Mladen poseduju tovarni prostor dimenzija: 4x2m, 4,5x2m i 8x2m. Osim pomenutih modela, u našoj ponudi nalazi se i prikolica sa punim (ravnim) patosom.

Iznajmljivanje auto prikolica vrši se u Šapcu po popularnoj ceni već od 10 evra po danu. Važno je naglasiti da su u pitanju potpuno nove prikolice, kupljene prošlog meseca, koje poseduju kompletnu dodatnu opremu što omogućava siguran prevoz Vašeg automobila.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Mladen auto prikolice, Šabac

Iskustva i komentari posetilaca

11.07.2018 02:18
Goran Tomić
Iznajmljivao sam od Mladena auto prikolice vise puta do sada i zelim da pohvalim prvenstveno njegovu poslovnost i posvecenost poslu i klijentu. Razlog vise ovom komentaru je i sto grad Sabac nema neki veliki broj firmi gde se moze vrsiti iznajmljivanje auto prikolica i sleperica a on je uvek ljubazan i poslovan i uvek nastoji da mi obezbedi prikolicu za termin koji mi je porteban.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Rent A Car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mladen auto prikolice
  • Mladen auto prikolice,
  • Mladen auto prikolice Šabac,
  • iznajmljivanje auto prikolice u Šapcu,
  • iznajmljivanje auto prikolice,
  • Mladen auto prikolice radno vreme