O nama - RENT A CAR AUTO RENT


Rent a car Auto rent nudi nova i pouzdana vozila za svako Vaše putovanje u zemlji i inostranstvu. Bilo da želite automobil sa ograničenom ili neograničenom kilometražom, na jedan ili više dana, sigurni smo da ćete kod nas dobiti najbolju ponudu kada Vam zatreba rentiranje vozila u Novom Sadu i okolini.

Pažljivo odabrana vozila ne starija od 5 godina, brza i profesionalna usluga, pristupačne cene i brojne pogodnosti za duže najmove, samo su neke od prednosti koje Vam nudi rent a car Auto rent.
Osnovno merilo uspeha našeg rada jeste zadovoljstvo velikog broja klijenata koji su naša najbolja preporuka.

U voznom parku agencije Auto rent očekuju Vas sledeća vozila:

  • -Fiat Panda (2014. godište)
  • -Dacia Logan (2015. godište)
  • -Škoda Octavia (2017. godište)
  • -Škoda Fabia (2018. godište)

Sva vozila iz naše ponude poseduju benzinske motore i kompletno su opremljena najsavremenijom opremom koja će Vaše putovanje učiniti udobnim i bezbrižnim. Specijalno naglašavamo da su vozila kasko osigurana, što garantuje maksimalnu sigurnost vozača i drugih putnika.

Preuzimanje vozila vrši se u sedištu agencije Auto rent u Novom Sadu, a svi automobili se dobijaju čisti i sa punim rezervoarom, i obavezno je da se u istom stanju vrate. Prilikom rentiranja vozila potrebno je ostaviti depozit u visini od 100 evra, nezavisno od klase ili modela vozila.

Rent a car Auto rent iznajmljuje vozila sa kilometražom ograničenom na 100km, 200km ili 400km. Ukoliko ne želite da razmišljate o broju pređenih kilometara, nudimo mogućnost rentiranja vozila sa neograničenom kilometražom, na kraći ili duži period.

U agenciji Auto rent potpuno besplatno su dostupni: sedište za dete, GPS uređaj, nosači za kofere i auto koferi, koje je potrebno rezervisati unapred. Posebne cene i pogodnosti nudimo za najmove vozila na duži period.

Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i omogućiti preuzimanje ili vraćanje vozila i van radnog vremena, uz prethodnu najavu. Budite sigurni i bezbrižni na drumu, uz rent a car Auto rent!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
Tel: 021/532-704
Mob:
065/981-05-10
061/546-33-34
E-mail: autorentns@gmail.com

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-14h
nedelja neradni dan

Rent a car Auto rent, Branimira Ćosića 17, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

24.04.2018 09:10
marija djukic

Da li imate slobodno vozilo skodu oktavia za sredinu maja?

14.04.2018 04:10
Ljiljana Milosevic

Odlicna ponuda vozila krasi ovu rent a car agenciju. Jedna od boljih rent a car agencija u Novom Sadu

14.04.2018 04:09
Igor Stevanovic

Ukoliko trazite kvalitetnu i povoljnu rent a car agenciju u Novom Sadu koja ce vam pruzati najbolja vozila sigurno je Auto rent rent a car Novi Sad najbolja agencija za vas.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Rent Rent a car
  • Auto Rent Rent a car,
  • Auto Rent Rent a car Novi Sad,
  • Auto Rent Novi Sad,
  • Rent a car u Novom Sadu,
  • Agencija Auto rent,
  • Auto Rent Rent a car radno vreme