Limuzine Limo Business ClassLimoBusinessClass već dugi niz godina pruža usluge najzahtevnijoj klijenteli, zahvaljujući najvišim profesionalnim standardima.


Razumevajući Vaše potrebe, uz maksimalno poverenje i apsolutnu posvećenost, izlazimo u susret svim Vašim željama.


Sigurnost, udobnost i diskrecija, preduslov su Vašeg bezbednog i relaksirajućeg putovanja.


Svi naši vozači imaju dugogodišnje iskustvo u pružanju taxi usluga stranim i domaćim klijentima. Govore engleski i ruski jezik.


Vaše je samo da nas kontaktirate. Za sve ostalo će se pobrinuti Vaš LimoBusinessClassUSLUGE

Naše usluge namenjene su prvenstveno poslovnim korisnicima. Naš vozač će Vas odvesti do mesta sastanka i po potrbi sačekati i vratiti nazad. Ukoliko poslovno putovanje traje duže od jednog dana, vozač će prenoćiti u mestu sastanka i vratiti vas nazad. Noćenje i čekanje se posebno naplaćuju.


Aerodromski transfer obuhvata prevoz od ili do aerodroma, kao i mogućnost prevoza klijenta do aerodroma sa povratkom u grad. Čekanje klijnata kojima kasni avion ne naplećujemo!


Usluge obavljamo na teritoriji čitave Srbije kao i u inostranstvu. Cene međunarodnih transfera uvećavaju se za troškove izdavanja viza, kao i druge trškove takve vrste transfera.


Vozila iznajmljujemo isključivo sa vozačem.


- Aerodrom transfer

- Vožnja u Beogradu

- Putovanja van Beograda

- Obilazak grada

- VenčanjaIskustva i preporuke posetilaca

21.06.2018 10:13
Aleksandar Mihajlovic

Imaju zaista luksuzna vozila, solidne cene u odnosu na kvalitet usluge, po meni je limuzine limo mozda i najbolji business class rent a car u Beogradu. Sve pohvale i preporuke.

01.06.2017 06:58
Goran Sarenac

Poslovni partneri moje firme su prezadovoljni transportom koji imaju kad dodju u Beograd.Vec nekoliko godina koristimo usluge ove agencije za transfere po gradu i imam samo reci hvale na njihovu profesionalnost.

27.03.2017 08:33
Maja Matic

Vrhunska usluga i veoma poslovni ljudi.Voznja sa njima ceo dan bila je pravo uzivanje.Svi njihovi vozaci imaju dugogodisnje iskustvo u pruzanju taxi usluga stranim i domacim klijentima.Govore engleski i ruski jezik.

07.12.2016 09:51
Iva Markovic

Njihove usluge nisu specificne ali su najkvalitetnije kada je rec o transferu klijenata na razne destinacije.Da li je u pitanju poslovni sastanak ili aerodromski transfer uzivajte u luksuznim automobilima,udobnoj i sigurnoj voznji.

14.06.2016 02:11
Milos Topalovic

Usluga vrhunskog nivoa za najzahtevniju klijentelu.Ako je potrebno da vas neko saceka,odveze do aerodroma ili vam prosto treba luksuzna limuzina sa vozecem ovo je prava agencija za vas.

11.06.2016 07:07
Milos Bozovic

Vozite se limuzinom po najpovoljnijim cenama.Svi vozaci imaju dugogodisnje iskustvo u pruzanju taxi usluga stranim i domacim klijentima.Sigurnost,udobnost i diskrecija,preduslov su vaseg bezbednog i relaksirajuceg putovanja.

21.08.2015 01:58
Dragica Pavlović

Limuzine Limo Business Class najtoplije preporučujem kada je u pitanju najam luksuznog vozila sa vozacem. Extra prevoz luksuznim kolima!

30.07.2013 03:02
velimir

dali se placa depozit kada je u pitanju najam limuzine preko firme Limuzine Limo Business Class?

21.05.2013 02:56
stanko

vrhunska vozila, solidne cene u odnosu na kvalitet usluge, po meni je limuzine limo mozda i najbolji business class rent a car u Beogradu

03.04.2013 04:48
branimir

Limuzine Limo Business Class, OK ste, solidan rent a car.

11.03.2013 06:41
dusko

Limuzine Limo Business Class, da li je moguce angazovanje po satu?

18.02.2013 03:37
Toma

Koliko je rent a car vozila sa vozacem za vencanje, Beograd je u pitanju i ne duze od 24h a zanima me da li je mogice i krace izdavanje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Rent a car
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Limuzine Limo Business Class
  • Limuzine Limo Business Class,
  • najam luksuznog vozila sa vozacem,
  • prevoz luksuznim kolima,
  • iznajmljivanje limuzina,
  • Limuzine Limo Business Class radno vreme